Miodrag Daka Davidović Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Lider Narodnog pokreta Miodrag Daka Davidović izjavio je večeras da nije zadovoljan rezultatima izbora i da se na njega "obrušila država sa 10 miliona stanovnika i psihopata Vučić".

POGLEDAJTE JOŠ:

„Ne mogu reći da sam zadovoljan, ali u ovim uslovima u ‘banana državi’, ovo je veliki uspeh“, rekao je Davidović.

„Na Narodni pokret se obrušila čitava država sa 10 miliona stanovnika i psihopata Vučič“, dodaje on i naglašava da se borba nastavlja.

„Ja iskreno čestitam pobednicima, a mi ćemo nastaviti da se borimo“, istakao je Davidović.

„Možda će ludak stati negde i pustiti decu da se normalno bore i naprave rezultat u drugim opštinama“, kaže on i dodaje da sada usmerava kapacitete na svoj biznis i razvijanje najavljenih projekata.

Nakon izjave televeviziji RTCG, Davidović je na Tviteru napisao da nije daleko od istine da je Narodni pokret danas dobio više pratilaca na Tviteru, nego glasova na izborima. On je tokom celog izbornog dana bio aktivan na ovoj društvenoj mreži i sakupio dosta pratilaca za samo jedan dan.

„Neko će verovatno reći da je Narodni pokret danas dobio više pratilaca na tviteru nego glasova na lokalnim izborima pa da vas preduhitrim i to kažem prvi, iako nije baš tako, ali istina je tu negde između. Svakako vam hvala na podršci na obe strane. Tek smo počeli“.

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Tagovi

Komentari

Svi komentari (6)