Princ Filip sahrana
Foto: Alastair Grant/Pool via REUTERS

Susret prinčeva Vilijama i Harija nakon sahrane princa Filipa u Vindzoru "zaista bi zagrejao Dajanino srce", tvrdi kraljevski biograf, prenosi Dejli mejl.

PROČITAJTE JOŠ:

Braća su razgovarala u subotu nakon pogreba i napuštanja kapale Svetog Đorđa u Vinzoru. Hari je prvobitno viđen kako razgovara sa svojom snajom Kejt Midlton, ali ona se nekoliko trenutaka kasnije povukla i ostavila braću da razgovaraju nasamo.

Endru Morton koji je 1992. godine napisao bigrafiju princeza Dajane, rekao je da je ovo kratko ćaskanje „bio prvi znak mogućeg pomirenja“.

Prinčevi su učestvovali u pogrebnoj povorci i hodali su iza kovčega svog dede. Između njih je stajao njihov rođak Piter Filips.

Bilo je to prvi put da su braća viđena u javnostu posle više od godinu dana.

Razgovor je usledio nakon što su neki članovi kraljevske porodice odliućili da prošetaju nazad do zamka, uprkos tome što su ih čekali automobili.

Kraljevski biograf Endru Morton je rekao da bi Dajani bilo drago zbog ovog njihovog spontanog ćaskanja.

„Ono što bi zaista ugrejalo Dajanino srce jeste to da su Vilijam i Hari razgovarali na kraju pogrebne službe, prvi put su se sreli licem u maske u posle godinu dana.

Njihov petominutni razgovor bio je prvi znak mogućeg pomirenja nakon intervjua koji su Hari i Megan dali Opri“, rekao je on za San.

Harijev prijatelj Tom Bradbi je rekao: „Sahrane su vreme pomirenja i taj prizor, budimo iskreni, to su svi hteli da vide. Ne samo sama porodica“.

Sat vremena pre toga, princ Vilijam je ušao u kapelu pre svog brata. Sedeli su odvojeno, jedan nasuprot drugom.

Braća su nosila crna odela, a izgledali su mračno dok su išli u tišini iza kovčega svog dede princa Filipa.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar