Foto: EPA-EFE/KEVIN DIETSCH

Melaniji Tramp ne daju mira ni nakon što je saopšteno da je njen suprug aktuelni predsednik SAD Donald Tramp izgubio na predsedničkim izborima od Džoa Bajdena. Štaviše, sada se šuška da želi da se razvede, a glavno pitanje je - koliko bi taj razvod koštao?

„Melanija broji svaki minut do njegovog odlaska iz Bele kuće kako bi zatražila razvod. Da ga je ostavila i ponizila tokom mandata, on bi našao način da je kazni“, tvrdi bivša saradnica Melanije Tramp Omarosa Manigo Njuma, preneli su mediji.

Pročitajte još:

Ako do razvoda zaista dođe, sve zanima koliko će taj razvod koštati Trampa. Plus, on iza sebe već ima dva razvoda.

Razvod od prve supruge Ivane koštao je Trampa navodno 25 miliona dolara u kešu, godišnju alimentaciju za nju i troje dece, ali i nekretnine.

Predbračni ugovor s drugom suprugom Marlom imao je klauzulu o najmanje četvorogodišnjem trajanju, ali se ona „okliznula“ da druženje sa svojim telohraniteljem..

Donald je zahtev za razvod podneo pre isteka četvrte godine braka, pa je predbračni ugovor postao nevažeći, a Marla je iz braka izišla s milion dolara gotovine, pomoći za ćerku i nekretninama.

Koliko bi ga koštao razvod od aktuelne, treće supruge Melanije? Neke spekulacije govore o 50 miliona dolara, verovatno plus nekretnine i godišnja alimentacija i potpora za sina kojeg imaju i za kojeg bi Melanija po svemu sudeći dobila starateljstvo.

Čak i ako su to tačne informacije, spomenuti iznos je prava sitnica za američkog predsednika, čije je bogatstvo Forbs u martu ove godine procenio na 3,1 milijardu dolara. A možda predbračni ugovor sadrži i drugačije odredbe, možda je dopunjen kad je Tramp postao predsednik kako bi se tokom mandata održao privid bračnog sklada, iako u taj sklad verovatno više niko ne veruje.

Donald Tramp i Melanija Tramp Foto:EPA-EFE/MICHAEL REYNOLDS

Nikad se nijedan američki predsednik nije razveo dok je bio na toj dužnosti, ali glasine o odvajanju ili razvodu već dugo prate brak Melanije i Donalda. Njegovi skandali nisu ništa novo, pa je zapravo pravo pitanje zašto je ona još uvek s njim, piše Slobodna Dalmacija.

Američki brakorazvodni stručnjaci procenjuju da Trampova predsednička dužnost donosi novu težinu braku, te da bi, premda sigurno imaju precizan predbračni ugovor, to moglo doneti dodatnu finansijsku korist trećoj supruzi.

Veruju i da bi Tramp dodatno „zasladio“ uslove razvoda; ako je Stormi Denijels mogla da dobije 130.000 dolara za ćutanje oko kratkotrajne afere, koliko bi Melanija mogla dobiti za ćutanje vezano uz 13 godina braka?

Mnogi tvrde da Melanija ostaje u braku isključivo zbog sina Barona i njegove dobrobiti. Uverena je da je stabilno porodično okruženje, ako se to može uopšte tako nazvati, najbolje za njega budući da je proteklo razdoblje od očevog ulaska u Belu kuću i izloženost budnom oku javnosti bilo dovoljno stresno za njega.

Razvod bi, svakako, izazvao još više pažnje i Melanija smatra kako bi takav potez naštetio Barronu i njegovom odrastanju.

Ipak, jedna od mogućnosti je i da, premda bi verovatno iz braka izašla s izdašnim iznosom, alimentacijom i nekretninama, to ipak ne bi bilo dovoljno za životni stil na koji se Melanija navikla pored muža…

BONUS VIDEO

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Tagovi

Komentari

Svi komentari (2)