Melanija i Donald Tramp Trump Foto: printscreen/ The Independent

Melanija Tramp očigledno nije bila ni malo oduševljena što je morala sa suprugom, predsednikom Amerike da poseti crkvu i pozira novinarima usred demosntracija i nereda koji su zahvatili celu Ameriku. Kamere su još jednom zabeležile njenu ravnodušnost prema mužu i kiseli osmeh koji je imala.

Donald i Melanija Tramp posetili su crkvu Svetog Pavla koja se nalazi nekoliko stotna metara od Bele kuće a policija je morala da suzavcem rastera mirne demonstrante kako bi predsednik došao do ovog hrama. Tu je sa suprugom pozirao novinarima a u jednom trenutku kroz prilično veštački osmeh pitao je Melaniju da li planira da se nasmeje. Skamenjene face, ona je jedva razvukla usne u nešto što bi moglo da se nazove kiselim smeškom koji je naravno odmah postao najveći hit na društvenim mrežama.

Nije to prvi put da Melanija u javnosti pokazuje da nije preterano srećna sa odlukama svog muža, ili sa njim generalno. Najčuveniji je svakako snimak sa njegove inaguracije 2017. kada se Melanija osmehnula Trampu a istog sekunda kada joj je okrenuo leđa taj osmeh se pretvorio u grimasu osobe koja izgleda kao da joj se ceo svet srušio.

Isto tako su kamere zabeležile u nekoliko navrata kako Tramp pokušava da Melaniju drži za ruku kada su na nekom javnom skupu, ali bi ona uvek to izbegavala ili izvlačila ruku iz njegove.

Pročitaj i:

U međuvremenu su počele da kolaju i glasine da je Melanija užasno nesrećna u braku sa predsednikom. Išla je čak i priča da je Melanija plakala kad je Tramp pobedio na izborima – ali da to nisu bile suze radosnice. Budnom oku Tvitera nisu promicali ni detalji poput onih da Melanija ima čitav niz trikova da izbegne da se sa mužem drži za ruku – omiljeni joj je da zabaci kosu taman kad on pruži dlan, a da ljubljenje izbegne tako što obuje baš visoke štikle ili nosi šešir sa ogromnim obodom.

Njihov brak je inače potpuno nedokučiv javnosti i mada Melanija nikada nije govorila o tome, mediji i društvene mreže bili su neko vreme preplavljeni apelima da se Melanija “oslobodi”.

Tako je nastalo popularno: „Melanija, trepni dva puta ako si oteta.“

Jedan korisnik Tvitera je ispod poslednjeg Melanijinog „osmeha“ podelio fotografiju na kojoj se Prva dama osmehuje bivšem predsedniku Baraku Obami uz poruku: „Ona se smeje samo uz pravog predsednika.“

Na Tviteru nije propuštena prilika i da se podseti na trenutak kada se Melanija pozdravljala sa Džastinom Trudoom; masovno su se delile fotografije njenog osmeha koji je uputila kanadskom premijeru.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare