Jair Bolsonaro Zair Bolsonaro
Žair Bolsonaro i Mišel Bolsonaro Foto:EPA-EFE/Joedson Alves

Brazilski predsednik Žair Bolsonaro i njegova supruga Mišel su prestali da prate jedno drugo na Instagramu nakon njegovog tesnog poraza u drugom krugu predsedničkih izbora, na kojima je pobedio levičarski kandidat Luis Injacio Lula da Silva.

Desničarski lider tek treba da se oglasi o porazu na izborima. Kako se do sada nije oglasio po ovom pitanju, vlada strah da neće hteti da prizna rezultate, pa je još jednom potvrdio svoj nadimak „Tropski Tramp“.

U sastima nakon objavljivanja rezultata, pojavile su se informacije da su Bolsonaro i njegova supruga prestali da prate jedno drugo na Instagramu. To je ponovo pokrenulo glasine da je par pred razvodom.

Mišel i Žair Bolsonaro
Foto: EPA / RICARDO MORAES / POOL

Prva dama Brazila je prestala da prati i svog posinka Karlosa na Instagramu. Karlos je Bolsonarov sin iz prvog braka, koji zadužen za društvene mreže svog oca.

Bolsonaro nije objavio ništa što se tiče izbora na svojim nalozima na društvenim mrežama. Njegove besne pristalice su noći izbora plakale nakon njegovog poraza, a takođe su i blokirali puteve kamionima i zapalili barikade širom zemlje.

Što se tiče glasina o razvodu para Bolsonaro, Mišel (40) je objavila stori na Instagramu.

PROČITAJTE JOŠ:

„Što se tiče današnjeg članka o mom mužu koji me ne prati na Instagramu, kako je Žair objasnio, on ne upravlja svojim društvenim mžrema“, rekla je ona.

„Moj suprug i ja ostajemo čvrsti, ujedinjeni, verujemo u Boga i verujemo u najbolje za Brazil. Uvek ćemo biti zajedno, voleti se u radosti i u tugi. Neka Bog blagoslovi naš voljeni narod“, rekla je ona.

Par Bolsonaro se venčao 2007. godine i zajedno imaju ćerku Lauru. Bolsonaro ima tri sina sa prvom ženom i sina sa drugom suprugom. Kada je bio u Kongresu, Bolsonaro je zaposlio Mišel kao sekretaricu. Ona je potom dobila niz neočekivanih unapređenja, a njea plata se čak utrostručila pod njegovom upravom.

Tada je bio primoran da je otpusti zbog nepotizma, nako što je Vrhovni savezni sud presudio protiv njega.

BONUS VIDEO: Bajden ne veruje Putinu: Zelenski oštro zapretio Rusima

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar