John Heathco, Abby Lutz Foto:Linkedln/John Heathco/Facebook/ Abby Lutz

Dvoje Amerikanaca pronađeni su mrtvi u svojoj luksuznoj hotelskoj sobi na meksičkom poluostrvu Baha Kalifornija. Vlasti su otkrile da su bili mrtvi najmanje 10 sati pre nego što su njihova tela otkrivena.

Kancelarija državnog tužioca identifikovala je žrtve kao Džona Hitkoa (41) i Ebi Luc (28). Kancelarija državnog tužioca je za ABC njuz rekla da je uzrok smrti para „konzumiranje supstance“ koja se naknadno utvrditi.

Lokalne vlasti su prvo saopštile da je uzrok smrti para udisanje gasa, što se dogodilo i drugim Amerikancima u Meksiku poslednjih godina.

Abby Lutz Foto:Facebook/Abby Lutz

Na njihovim telima nije bilo tragova nasilja. Luc je iz Njuport Biča u Kaliforniji, prema kancelariji državnog tužioca.

Hitna pomoć i policija otkrili su nastradale oko 21 sat u utorak u njihovoj sobi u hotelu Rančo Peskadero, imanju Hajata gde sobe koštaju preko 700 dolara po noći.

John Heathco Foto:Linkedln/John Heathco

Vlasti su do tragičnog otkrića došle nakon što su primile izveštaje da su Amerikanci u nesvesti. Par je proglašen mrtvim na licu mesta.

Predstavnici hotela nisu odgovorili na tvrdnju da bi za smrt para mogao da bude kriv ugljen-monoksid. Lokalni državni tužilac trenutno nadgleda istragu.

Ebi je radila kao dadilja, dok je Džon vodio veb stranicu o zdravstvenim dodacima.

Prema rečima Ebine porodice, koja sada prikuplja novac da vrati njeno telo kući, umrli su od posledica trovanja ugljen-monoksidom.

PROČITAJTE JOŠ:

„Dok su na prelepom putovanju po Meksiku, Ebi i njen dečko pomislili su da imaju trovanje hranom i otišli su u bolnicu da se leče. Rečeno nam je da se osećaju mnogo bolje nekoliko dana kasnije. Dobili smo telefonski poziv da su mirno preminuli u hotelskoj sobi u snu. Rečeno nam je da je to zbog nepravilnog odzračivanja odmarališta i da bi moglo biti trovanje ugljen-monoksidom“, kaže se na stranici GoFundMe koju je postavila porodica.

Nejasno je koliko dugo je par bio u vezi ili koliko su trebali da budu u Meksiku.

Prošlog oktobra, trojica Amerikanaca pronađeni su mrtvi u iznajmljenom stanu u Meksiku, očigledno od udisanja gasa.

A 2018. godine curenje gasa u bojleru ubilo je američki par i njihovo dvoje dece u odmaralištu u Tulumu.

BONUS VIDEO: Crni bilans pucnjave u Japanu: Ubijene tri osobe, napadač se zabarikadirao u zgradi

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar