Foto: Facebook/ Washtenaw County Sheriff’s Office

Nestala tinejdžerka Adrijana Dejvidson pronađena je mrtva pored atletskih terena u svojoj školi - tri dana nakon što je nestala.

Njen tata Džon Dejvidson rekao je „Nisam siguran kako ću dalje“ nakon što je otkrio vest da je telo 15-godišnjakinje pronađeno u srednjoj školi Pionir, u En Arburu u Mičigenu.

Adrijanin nestanak je prijavljen u petak nakon što se nije vratila kući iz škole, a prijatelji je nisu videli od 11 sati.

U ponedeljak je njen brat Entoni Lopez podelio srceparajući video gde je rekao da je telo njegove sestre otkrila policija na terenu.

„Dobili smo poziv da odmah dođemo do tate. Dva detektiva su bila tamo i javili su nam da je Adrijana pronađena i da je preminula. Moja mlađa sestra je mrtva“.

„Ovo je najteža stvar koju sam uopšte morao da uradim, ali moja ćerka Adrijana je pronađena i ona je preminula! Nisam siguran kako ću nastaviti dalje, ali sam tako zahvalan za svu podrška i ljubav širom ove nacije, posebno porodice i prijatelja koji su pomogli u traženju Adrijane“, poručio je njen otac.

PROČITAJTE JOŠ:

Kancelarija šerifa okruga Vošteno (VCSO) potvrdila je da je Adrijana pronađena i da u ovoj fazi istrage o njenoj smrti „nema naznaka da se radi o nečemu lošem“.

„Porodica sa tugom izveštava da je Adrijana Dejvidson nedavno pronađena mrtva. Danas nešto pre 13:00, jedinica K-9 kancelarije šerifa okruga Vashtenav locirala je Adrijanu Dejvidson u blizini atletskih terena u srednjoj školi“.

Policijska uprava En Arbora preuzeće istragu o smrti pošto je mesto događaja u granicama grada.

„Naše iskreno saučešće izražavamo prijateljima i porodici Adrijane. Ostajete u našim mislima i molitvama. Takođe bismo želeli da se zahvalimo svima na pomoći“, navodi se.

Njena porodica je ispričala kako je rekla da se nije osećala dobro kada je stigla u školu i da je ubrzo potom otišla.

Na snimcima nadzora iz transporta se navodno vidi da se popodne vraća u školu, ali nije viđena da ulazi u zgradu. I tada je njena porodica rekla da je prestala da odgovara na telefonske poruke.

BONUS VIDEO: Pucnjava u Parizu