Dritan Abazović
Dritan Abazović. Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Crna Gora je pre godinu dana dobila Vladu poštenih ljudi, poručio je u video poruci Dritan Abazović, potpredsednik Vlade Crne Gore.

Abazović je na službenom putu u Ujedinjenim Arapskim Emiratima (UAE).

POGLEDAJTE JOŠ:

„Nadam se da će svaka naredna imati poštene ljude. Uradilo se mnogo, napadnuti su svi vidovi mafije. I pored svih nedaća, odmah smo se dohvatili posla i pokušali da damo maksimum da bi Crna Gora krenula poštenim putem. Svi su se pribojavali bankrota, ali se to nije desilo. Onda su se pribojavali da neće biti sezone, ali su rezultati bili impresivni. Nismo štedeli sebe, kao što nećemo ni one koji su kršili zakon i koristili državu za ostvarivanje svojih interesa. Obračunali smo se s narko-kartelima, duvanskom mafijom, građevinskom mafijom“, istakao je Abazović.

On je rekao da će se boriti da zaštite životnu sredinu, prenose Vijesti.

„Cilj je da Crnu Goru učinimo evropskom državom. Moramo da damo gas u evropskim integracijama. Nikad nećemo podržavati polarizaciju i svađe, samo ćemo podržavati kompromise. Najbolje stvari tek predstoje. Moramo da bildujemo demokratski kapacitet. Nek nam je srećna godišnjica. Nadam se da će Crna Gora bilježiti samo uspeh“, poručio je Abazović.

BONUS VIDEO Dritan Abazović o klanu Belivuk 

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare