Foto: Printscreen FoNet/Video

Lider Građanskog pokreta URA Dritan Abazović kazao je da je koalicija "Za novi početak" (URA, DP, SD, SDP i AA) ostvarila apsolutnu pobedu na lokalnim izborima u Ulcinju.

Abazović je rekao da Ulcinj ima novog gradonačelnika – Omera Bajraktarija.

Pročitajte još:

Na pitanje TV Vijesti sa kim će ići u koaliciju, Abazović je kazao da je na to pitanje lako dati odgovor, „jer smo bili zaista inkluzivni celo vreme“.

„Mislim da u našem gradu nema tih problema. Obaveza novog gradonačelnika će biti da obavi razgovore sa svima“, kazao je Abazović, ali i istakao da su, ako mora kazati koga bi preferirao, to sve stranke izuzev Demokratske partije socijalista (DPS), jer su dosad obavljali vlast u Ulcinju.

Abazović je čestitao svim koalicionim partnerima i učesnicima izbora, i istakao da je „naša ruka pružena svima“. „Dajte da radimo dobro za ovaj grad“, kazao je lider Ure. „Treba da se okrenemo gradu, dobićemo novu upravu koja će svima služiti na čast“, dodao je.

Kazao je da je danas veliki dan za Ulcinj.

„Naša lista je više nego duplo jača od drugoplasirane. Čestitamo svima, ali Ulcinjani ovog puta nisu imali dilemu“, kazao je Abazović. „Ovo je novi početak za naš grad, put ka pomirenju, zajedništvu, progresu i neka je svima srećno.“

Abazović je uputio čestitke i učesnicima izbora u Beranama, kazavši da je Socijalistička narodna partija ostvarila izuzetan rezultat.

„Vreme je da Crna Gora krene drugim putem, da izbori više ne budu ‘istorijski’ kao dosad, i da shvatimo da je promenljivost vlasti nešto poželjno za demokratiju“, kazao je on.

Bajraktari: Razgovori već u ponedeljak

Bajraktari je rekao da će već u ponedeljak imati razgovore sa budućim koalicionim partnerima.

Rekao je da su ponosni na kampanju. „Naša lista je bila pomiriteljska i to je novi početak za naš Ulcinj“, rekao je Bajraktari.

Bonus video: Ana Tripković Markovic: Crna Gora biće dostupnija nego ikad za Srbiju

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Svi komentari (0)