Foto: Svetlana Mandić/Vijesti

Predsednik Demokrata Aleksa Bečić kazao je da je najsnažnija poruka današnjih izbora u Beranama da u toj opštini više ništa ne zavisi ni od Demokratske partije socijalista (DPS), ni od Socijalističke narodne partije (SNP).

„Ta antidemokratska većina na državnom nivou sada zajedno može imati maksimum 16 mandata. Sa druge strane je 19 mandata, tako da je i manjinska vlada doživela politički debakl u Beranama“, rekao je Bečić.

Pročitajte još:

Rekao je da je na izborima potvrđeno ono što su obećali i da je ostvarena ubedljiva pobeda.

„Demokratska Crna Gora je ostvarila rast od 110 odsto u Beranama u odnosu na parlamentarne izbore, povećali smo i broj odbornika u odnosu na lokalne izbore za 50 odsto. U Ulcinju smo ostvarili rast od 170 odsto, osvojili oko osam procenata podrške i potvrdili da su Demokrate snažna građanska partija“, rekao je Bečić večeras u štabu Demokrata u Beranama.

Kazao je da se nastavlja „nezaustavljivi rast“ Demokratske Crne Gore. „Mi smo jaka, ozbiljna partija i spas je za Crnu Goru što Demokrate rastu“, poručio je on.

Bečić je rekao da se „nastavlja strmoglavi pad“ Demokratske partije socijalista koja je, kako je kazao, doživela politički brodolom u Beranama i Ulcinju.

Bonus video: Jovana Marović: Pravi je trenutak da Milo da šansu Crnoj Gori

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar