Aleksandar Peranović Foto:parlament.gov.rs

Prisustvo organizatora SNS batinaša Aleksandra Peranovića sednici Skupštine Grada Šapca dokaz je da naprednjaci ne samo da cene, već i nagrađuju nasilništvo prema građanima Srbije i da su porobili sve institucije ove zemlje, saopštila je Zajedno za Srbiju.

Kako se navodi u saopštenju, pravni tim Zajedno za Srbiju i Otvorene građanske platforme AKCIJA, protiv njega i još
jedanaestoro osoba, podneo je krivične prijave za organizovanje batinaša i učestvovanje u prebijanju građana motkama i čekićima, 27. novembra prošle godine na mostu u Šapcu, ali oni do dan danas nisu procesuirani, već ih SNS, u svom maniru – nagrađuje.

Ovakvim potezima, SNS vređa sve građane Šapca, i pokazuje da je jedino što se ceni u njihovim krugovima, bahatost, nasilništvo, kriminal i korupcija. Naprednjački režim uzurpirao je i urušio sve institucije države Srbije, od Skupštine, do policije, pravosuđa, tužilaštva, medija, potčinila ih svojoj volji i grčevito ih drži u šaci, jer je to jedini način kako mogu opstati na vlasti.

Peranovića, i sve učesnike i organizatore batinanja građana na šabačkom mostu, smo identifikovali i protiv njih podneli kvirične prijave. Tužilaštvo, nakon šest meseci, još uvek nije pokrenulo procese, a SNS huligani ne samo da šetaju gradom i uteruju strah građanima, već sede i u skupštinskim klupama.

„Pozivamo, po ko zna koji put, policiju i tužilaštvo, da časno i nezavisno rade svoj posao i da procesuiraju sve one koji maltretiraju i tuku građane na ulicama. Bahatoj naprednjačkoj vlasti se kraj bliži. Oslobodićemo Srbiju, sudove i sve institucije od naprednjačke hunte i svi oni, ogrezli u korupciji i kriminalu, nasilništvu i bahatosti, odgovaraće pred pravosudnim organima. Srbija će biti mesto za siguran i normalan život svih njenih građana, u kojoj institucije rade nezavisno i u kojoj se korupcija, nasilništvo i kriminal kažnjavaju, a ne nagrađuju, kako to sada čine naprednjaci“, navodi se u saopštenju.

BONUS VIDEO: Incident u Šapcu – automobilom udario demonstranta

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar