Dejan Žujović Boris Tadić Foto: Zoran Lončarević/Nova.rs, Vesna Lalić/Nova.rs

Pulmolog Dejan Žujović nalazi se među prvih pet kandidata za odbornike grada Beograda na listi koalicije "Ajmo ljudi", saznaje Nova.rs.

Ova koalicija predala je juče više od 11.000 potpisa za republičke izbore, a prethodno je u zgradi Gradske izborne komisije predata lista pod nazivom „Duško Vujošević – Boris Tadić – Ajmo ljudi“.

Kako saznaje Nova.rs posle prvog na listi, košarkaškog trenera Duška Vujoševića, nalazi se Aleksandar Ivanović, bratanac ubijenog kosovskog političara Olivera Ivanovića, zatim književnica i rediteljka Vida Ognjenović, pulmolog dr. Dejan Žujović i profesor Dragoslav Šumarac.

Kad je reč o listi ove koalicije za repoubličke izbore redosled prvih pet izgleda ovako: profesor Goran Radosavljević, lider Nove stranke Aris Movsesijan, književnica Vida Ognjenović, generalni sekretar SDS Konstantin Samofalov i bivša potpredsednica DS Nada Kolundžija.

Posle predaje potpisa RIK-u, lider Socijaldemokratske stranke i bivši predsednik Srbije Boris Tadić je rekao da predstavnci te liste pozivaju sve građane da izađu na aprilske izbore i glasaju, „pre svega za njih“.

Tadić je rekao da je njihova lista najbolji izbor i da izlazi na izbore, kako je naveo, „čista obraza i da gledaju u oči sve ljude u zemlji, imajući u vidu ono što smo radili i sta nameravamo da radimo“.

Boris Tadić još nije doneo odluku o tome da li će se kandidovati za predsednika na izborima koji će biti održani 3. aprila.

BONUS VIDEO: Tadićeva izborna lista predala potpise

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare