Foto: Printscreen/Instagram/@igorzezelj/Goran Srdanov/Nova.rs

Kompanija Wireless Media d.o.o, vlasnika Igora Žeželja, saopštila je danas da je potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić "na senzacionalistički način iznela više netačnih i nepotkrepljenih tvrdnji u vezi sa njihovim poslovanjem", te da se na taj način nanosi šteta poslovnom ugledu i poslovanju te kompanije.

Saopštenje Wirles Media d.o.o. prenosimo u celosti:

„Na današnjoj konferenciji za štampu gospođa Marinika Tepić je na senzacionalistički način iznela više netačnih i nepotkrepljenih tvrdnji u vezi sa poslovanjem i aktivnostima Wireless Media d.o.o. Beograd i Igora Žeželja. Navedenim izjavama i paušalnim tvrdnjama se na direktan način, sa očiglednom namerom, nanosi šteta poslovnom ugledu i poslovanju ove kompanije i njenog vlasnika.

Pošto je celokupnoj javnosti u interesu da se zna istina, pozivamo vas da, u skladu sa zakonom i shodno obavezi novinarske pažnje iz čl. 9. Zakona o javnom informisanju i medijima, proverite poreklo, istinitost i potpunost iznetih tvrdnji pre objavljivanja, odnosno prenošenja netačnih navoda gospođe Tepić. Stojimo vam na raspolaganju za sve odgovore, kako biste raspolagali tačnim i potpunim informacijama.

Verujemo da neće biti potrebe da prava na istinito, potpuno i tačno informisanje i zaštitu poslovnog ugleda Wireless Media i njenog vlasnika, ostvarujemo kroz odgovor i ispravku, odnosno u sudskom postupku“, navodi se u saopštenju.

Pročitajte još...

Podsetimo, potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić, izjavila je danas, na konferenciji za medije ispred Ministarstva finansija, da je SNS umešana u “pljačku godine” i da je vlasniku Kurira Igoru Žeželju država dala sedam milijardi dinara na osnovu fantomskog ugovora.

“Došla sam do podataka o najnovijoj kombinaciji SNS, koju već sada mogu da proglasim pljačkom godine. To nije samo pljačka, već i potencijalna zloupotreba najosetljivijih podataka građana Srbije. Vlast je smislila da sedam milijardi dinara, odnosno 60 miliona evra novca svih građana Srbije daju u džep privatniku Igoru Žeželju. I to u saradnji sa Telekomom Srbije. Ugovor je 11. februara potpisao Siniša Mali, ministar finansija, a predmet ugovora je izrada, implementacija i održavanje centralnog informacionog sistema za obračun zarada u javnom sektoru, odnosno plata”, rekla je, između ostalog, Tepić.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar