Nebojša Zelenović

"Ovde sam kako bih pružio podršku Mariniki Tepić i svim ženama u Srbiji. Mislim da je važno da teme kao što su seksualno nasilje i podvođenje budu isterane na čistac i da se počinioci kazne", rekao je za Nova.rs predsednik stranke Zakedno za Srbiju, Nebojša Zelenović koji je došao u Jagodinu ispred zgrade SUP-a gde je Tepić pozvana da da iskaz policiji o slučaju Palma i podvođenju maloletnica.

Komentarišući medijske nastupe lidera Jedinstvene Srbije, Dragana Markovića, Zelenović je rekao da je medijska slika u Srbiji već godinama katastrofalna i da opozicija mora da pronađe model kako da stane tome na put.

„Već sam ukazivao na značaj zajedništva unutar opozicije i da je važno da se ujedinimo oko suštinski važnih stvari. Da pre svega pronađemo najbolje kandidate u svim mestima, najpre sad u Beogradu u kojem selede izbori, i da stanemo iza njih. Tako nam se neće dogiti nekakav Palma i slični njemu“, istakao je on.

Potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić stigla je u SUP u Jagodini gde je pozvana da da iskaz povodom njenih tvrdnji da Dragan Marković Palma podvodi žene i maloletnice.

Podsetimo, Tepić je objavila video svedočenje bivšeg zaposlenog u hotelu u Končarevu. On je tvrdio da su u njemu najčešće organizovane žurke na kojima su podvođene žene i maloletnice.

Tepić je nekoliko dana kasnije, gostujući na televiziji N1, potvrdila da postoji još svedoka podvođenja devojčica i žena u Jagodini i da su spremni da se odazovu pozivu tužilaštva. Ona je u programu pročitala deo svedočenja još jedne osoba, koja je, kako tvrdi, prisustvovala žurakama koje je upriličio Marković.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare