Foto: Goran Srdanov

Osnivač Univerziteta Megatrend Mića Jovanović ispričao je za Nova.rs da je prisustvovao žurkama u Jagodini, na kojima je funkcioner Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma podvodio devojke. Govoreći na televiziji Pink, Jovanović je večeras rekao da je, kada je govorio za naš portal, bio isprovociran, da se "izleteo oko nekih stvari" i da "mora da se koriguje".

Tokom razgovora sa našim novinarom, osnivač Megatrenda je u više navrata isticao da je svedočio podvođenju devojaka na žurkama koje je organizovao Marković, međutim u večeri za nama je promenio ploču ističući da je bio „isprovociran pitanjem i ljut“ i da je sve rekao u afektu. Da ipak nije reč o afektu, svedoči audio zapis u kojem se jasno čuje kako Jovanović do detalja opisuje kako su izgledale Palmine žurke.

Da nije bila u pitanju trenutna ljutnja, potvrđuje i to što je Jovanović obe svoje izjave date našem portalu autorizovao nekoliko sati nakon što ih je dao. Jedine dve intervencije na integralnu verziju teksta bile su navođenje titule „profesor doktor“ ispred svog imena u uvodnom delu teksta i detaljan opis kako je ostao bez prostorija Megatrenda u Jagodini, dok je priču o podvođenju potvrdio u više navrata(kako pismeno, tako i usmeno).

Podsetimo, Jovanović je na Pinku ispričao kako je bio ljut zato što je bio ponižen na proslavi Palminog 50. rođendana, koja se odigrala pre 11 godina, zbog čega je Palmu optužio za podvođenje.

Povezane vesti:

“Dakle, za rođendan, sad se ispravljam, nije bilo nikakve žurke. To je bila moja pretpostavka da onaj after parti, obično se desi pa tu budu žurke. I sada moram još nešto da kažem, jeste da su tu bile devojke i službenice, ali tu ničeg lascivnog nije bilo. Žurke koje sam ja četvrtkom pravio na Megatrend Univerzitetu su bile potpuno iste, bez ikakve lascivnosti”, ispričao je Jovanović novu verziju istog događaja, na kom se, prema verziji koji je prethodno ispričao za Nova.rs, desilo podvođenje.

Jovanović je u razgovoru za Nova.rs za Palmu rekao “da je jedan od najnemoralnijih ljudi koje je sreo u životu”, dok ga je u “Hit tvitu” nazvao svojim prijateljem i zamolio ga prihvati “drugarsko izvinjenje”.

Šta je tačno Jovanović ispričao za Nova.rs poslušajete u snimku:

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare