Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Advokat i poslanik Srpske napredne stranke Vladimir Đukanović reagovao je na vest da aktivisti njegove partije učestvuju u kampanji protiv SBB-a. Tvrdeći da to nije istina, on je rekao da će lično ubeđivati građane da to ipak učine.

Podsetimo, portal Nova.rs objavio je da je Srpska napredna stranka organizovala svoje aktiviste koji već nekoliko dana u kampanji od vrata do vrata nude građanima da raskinu ugovor sa kompanijom SBB i da pređu na kablovsku mrežu Telekoma Srbije.

Ova vest je podstakla advokata Đukanovića na reakciju.

Pročitajte još...

„Кoliko je ovo grozna laž. Veze nema sa istinom. Ipak, dali su nam dobru ideju i lično ću svakog da ubeđujem da otkaže SBB i da pređe na Telekom“, napisao je on na društvenoj mreži Tviter.

Javnosti je poznato da je Đukanovićev demanti uvek najbolja potvrda istinitosti određene informacije, a da se zaista vodi kampnja protiv SBB građani Beograda, Vršca i Zrenjanina su mogli da vide prethodnih dana na svojim ulicama kad su štandovi konkurentskog Telekoma pojavili u ispred poslovnica SBB.

U kampanju protiv SBB uključio se i predsednik Srbije Aleksandar Vučić, koji je otvoreno pozvao građane da raskinu ugovore sa SBB-om i pređu na Telekom.

„Pogotovo što sad Telekom ima daleko bolje programe. Mislim, ja to govorim potpuno lično. Ja volim ovaj novi Telekom, kako se beše zove, jer mnogo stranih kanala ima, mogu da gledam i ruske kanale“, rekao je on.

Iako je predsednik sam naveo da nije stručan u svom izlaganju otvoreno je zastupao interese TV Prva i B92. Međutim, prećutao je koliko se novca od SBB traži za emitovanje TV Prva i B92 na toj kablovskoj mreži.

BONUS VIDEO:

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare