Đorđe Vukadinović / Foto: Goran Srdanov / Nova.rs

Đorđe Vukadinović, član Udružene opozicije Srbije i urednik NSPM, naveo je da će tužiti bivšeg poslanika DS Gorana Ješića, koji mu je na Tviteru pretio batinama i izneo uvrede na njegov račun.

„Tužiću ga, naravno, iz pedagoških razloga. Ne zato što mislim da se može promeniti, već da pokažem da ipak mora biti neka granica primitivizmu“, naveo je Vukadinović u komentaru na tekst Nova.rs, koji je objavljen na Tviteru.

Goran Ješić je napisao na Tviteru da je Đorđe Vukadinović „zaslužio batine gde god da se pojavi“, te da je „nacionalističko govedo koje je sebe zbog skupštinske apanaže proglasilo Vlahom“.

Verbalni sukob bivših poslanika započeo je tvitom Vukadinovića, koji je naveo da je kod Staklenca na beogradskom Trgu republike grupa „mladih, pijanih (ili drogiranih) migranata kružila između lokala i merkala žrtve“.

„Jedan pita: ‘Gde je ovde bus-stejšen’, a drugi se s leđa prikarada telefonu na stolu. Policije ni od korova. Telefon sačuvan u poslednjoj sekundi. Ali varate se ako mislite da im je bilo neprijatno, da su pobegli, otišli ka busu i slično. Samo se lenjo odvukli malo dalje, napravili polukrug i vratili do lokala pored“, napisao je Vukadinović i dodao da mu je devojka koja tu radi rekla da je ta grupa tu svako veče, te da je bilo svakakvih scena.

Foto: N1

Taj njegov tvit isprovocirao je demokratu Gorana Ješića, koji je potom Vukadinovića izvređao i zapretio batinama.

„Nacionalističko govedo koje je sebe zbog skupštinske apanaže proglasilo Vlahom, ima problem sa migrantima, je zaslužilo batine gde god ga sretnemo“, naveo je Ješić na Tviteru.

On je napisao i da je Vukadinović sramota za vek i vekova Vlaha u Srbiji, aludirajući na to da je urednik NSPM bio kandidat vlaške manjine za ulazak u Skupštinu.

Komentari

Svi komentari (2)