Da predsednik Srbije Aleksandar Vučić nije zaboravio neugodno gostovanje na RTS (da, dobro ste pročitali) iz januara ove godine pokazuje nam pomalo bizarna scena sa otvaranja fabrike u Požarevcu kojoj je Vučić prisustvovao. Pored reči o ovom kraju, pohvalama za otvaranje fabrike, dobrim ljudima i vrednim građanima, predsednik je našao vremena i da "pohvali" Zorana Zozu Stanojevića, novinara RTS.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić svečano je danas otvorio fabriku Motherson Group, a prilikom obraćanja medijima Vučić je iskoristio priliku i da se „zahvali“ novinaru RTS Zoranu Stanojeviću.

„Želim svima da se zahvalim koji su danas ovde, drago mi je da Zoran Stanojević sa RTS vodi ovakve programe jer čak kad i gledaoci sa RTS ne vide da smo otvorili neku fabriku, barem je neko sa RTS to video. Uvek sa počastvovan kada vi vodite program“, pomalo zajedljivo je istakao Vučić.

Pročitajte još...

Iako na „prvu loptu“ građanima nije jasno zbog se Vučić ovako obratio Stanojeviću, deluje da predsednik Srbije nije zaboravio svoje gostovanje na RTS u januaru, kada je upravo bio gost intervjua Zorana Stanojevića sa RTS.

Građani su očekivali standardni format emisije, u kojem voditelji i novinari razigravaju predsednika i u kojem on praktično sam sebi postavlja pitanja, no Stanojević je ulazio u debatu, postavljao potpitanja, od kojih se Vučić prilično se „oznojio“ dok je na njih odgovarao.

Novinar je isticao kako jednostavno ne veruje u to da predsednika niko ne sluša, a bilo je raznih potpitanja iz oblasti ekologije i situacije sa Rio Tintom.

U emisiji koja je trajala više od sat i po vremena, prema mišljenju javnosti Vučić je izašao iz svoje zone komfora, a da je Stanojević najviše kriv što se to desilo. Predviđalo se Stanojeviću da će biti prekoren zbog ovakvog nastupa.

Mesecima kasnije, Vučić nije zaboravio ovu „drugačiju“ emisiju i „zahvalio“ se Stanojeviću na tome što on vidi otvaranje fabrika.

Bonus video: Vučić o hladnoj i polarnoj zimi

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare