Foto: TANJUG/ TARA RADOVANOVIC/ nr

Predsednik Vučić predao je danas u Sarajevu kontingent od 5.000 vakcina kompanije "AstraZeneka", koje Srbija donira Bosni i Hercegovini i tom prilikom pričao o svojoj porodici.

– Zaražena na dan kad je primila vakcinu ili dan pre ili dan posle primanj, vakcina joj je spasla život. Da nije bilo vakcine, leukociti joj se ne bi povratili. Govorim vam na najdirektnijem primeru. Ona je starija žena, zato je važno da se vakcine daju što pre. Kažete ne valjaju ove, kažite koje hoćete, dobićete. Sve su vakcine dobre, samo je za neke potrebno više vremena da se stvore antitela, ali duže traju, a za neke odmah dobijete antitela, ali kraće traju. Stvar je izbora – rekao je Vučić.

PROČITAJTE JOŠ:

On je istakao da ne misli da je Srbija blizu vanrednog stanja.

– Ja ne mogu da govorim o tome, ja ne mislim da smo blizu vanrednog stanja. Ono što je važno i što je nova ideja, zamoliću Anu Brnabić, Vladu i ministra finansija da izgradimo još jednu kovid bolnicu oko područja Novog Sada. Testiramo mnogo i hospitalizujemo dosta ljudi. Dolaskom još 500.000 vakcina u petak rešiće se dosta problema. Ljudi su siti, žele da rade, da se kreću, tako da ne verujem da smo blizu vanrednog stanja, to je na Vladi da odluči – rekao je Vučić.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare