Foto: N1

"Vučić vam je gospodo sve dao u životu. Vratili ste mu tako što ste mu spremali svilen gajtan. Pardon, snajper", napisao je na društvenoj mreži Parler Vladimir Đukanović, poslanik SNS.

„Njega da nije bilo za vas niko živ ne bi znao da postojite. Vratili ste mu tako što ste mu spremali svilen gajtan. Pardon, snajper. O vašem nenormalnom bogatstvu i imperijama koje ste stekli naširoko može da se govori i piše“, naveo je Đukanović.

Kome se tačno obratio, nije poznato, ali dolazi nakon privođenja Slaviše Kokeze i njegovog odbijanja da odgovara na poligrafu, a navodno u vezi sa pitanjem da li je učestvovao u pripremi likvidacije Aleksandra Vučića.

Đukanović se nedavno obraćao i putem svog Fejsbuk profila, gde je u otvorenom pismu Vučiću naveo, da „banda Veljka Belivuka nije mogla da radi sve to što je radila, a da nije imala ozbiljnu logistiku naših ljudi“.

„Nema veće opozicije po vas i po Srpsku naprednu stranku do sama Srpska napredna stranka, odnosno onaj njen deo koji je umislio da preko vaše grbače stvara sebi imperije gde bi vas ostavio bez ikakve vlasti, a sebi obezbedio suštinsku vlast praveći paralelnu državnu strukturu“, naveo je Đukanović.

 

 

****

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar