Foto:TANJUG/ STRAHINJA ACIMOVIC;TANJUG/ RADE PRELIC

Posetu Aleksandra Vučića u Prijepolju obeležilo je i dobacivanje direktoru Srbijagasa Dušanu Bajatoviću da potrči i konstatacija da je "navikao na audi".

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić započeo je svoju posetu Prijepolju razgovorom sa građanima te opštine, kojima je obećao da će država rešiti probleme na koje su se žalili, uglavnom infrastrukturne, a jednom od njih je „sredio“ da dobije stalni radni odnos u komunalnom preduzeću, gde godinama radi na određeno.

On je tako obećao učešće opštine i države da se u jedno selo dovede vodovod, za šta već godinama postoji projekat, deo cevi je položen, ali nedostaju sredstva za završetak, kao i poboljšanje snabdevanja strujom Aljinovića i Miloševa dola.

Na pitanje o gasovodu, Vučić je prozvao direktora Srbijagasa Dušana Bajatovića, koji je bio tu u zgradi opštine i preneo onom koji ga zove da mu prenese da „potrči“.

Potom je, dok je Bajatović dolazio podviknuo „Trči Bajatoviću“, a onda meštanima rekao „navikao on na audi“.

Bajatovića je pitao koliko košta gasifikacija do Valjeva, potom do Vranja i okoline, primarna i sekundarna mreža, pri tom ga ispravljao, a onda je došla na red deonica od Zlatibora i Prijepolja, koja je, nakon „sravnjivanja“ cifri, došla na cenu od 70 miliona evra, da bi potom Vučić obavio telefonski razgovor i obećao da će radovi početi ove godine, jer je već izdvojeno 30 miliona.

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare