Foto: N1arhiva

Aktuelni ministar policije Nebojša Stefanović radiće u sektoru bezbednosti, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, ali nije precizirao da li misli na Bezbednosno informativnu agenciju, na čijem čelu je trenutno funkcioner SNS Bratislav Gašić.

„U nedelju će biti Predsedništvo SNS gde će u potpunosti biti poznat sastav Vlade. Imamo još dve-tri nedoumice, sve ostalo znamo“, rekao je Vučić. „Biće i vanstranačkih ličnosti i iz drugih stranka. Biće dobra Vlada.“

Upitan da li je jedna od nedoumica i ministarstvo policije, i da li je nezadovoljan radom ministra Nebojše Stefanovića, Vučić je rekao:

„Policija je u svim oblastima postigla bolje rezultate nego oni ranije. Slušao sam različite priče i naslušao se o tome ‘srušiće me Nebojša, pa će biti ovako ili onako’. Nebojšu poznajem 22-3 godine, radiće važan posao u sektoru bezbednosti. Policija je desetostruko opremljenija, postoji više stvari nego što je postojalo ranije“, rekao je Vučić i dodao da je problem jačanje kriminalnih struktura kojima je ranije govorio vezan za trenutak, a ne učinak Stefanovića.

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare