Foto:Amir Hamzagić/Nova.rs

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je u Nišu prisustvovao prikazu naoružanja i vojne opreme Vojske Srbije i tom prilikom govorio je o formiranju Pokreta za Srbiju. Na konferenciji za medije predsednik Srbije nije govorio o mogućnosti da se održe novi izbori u Beogradu, niti je na bilo koji način komentarisao ovu temu.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić govorio je na konferenciji za medije u Nišu o Pokretu za Srbiju koje je sinoć najavio da će formirati.

„Mislim da je pravo vreme i najbolje za formiranje jednog širokog pokreta. Pred nama nisu laka vremena, moramo da ujedinimo sve snage, i da se ujedine svi koji žele dobro Srbiji. To je moj pokušaj da pronađem odgvor za sve one koji bi spolja i iznutra da sruše Srbiju. Više ću o tome u narednim danima“, rekao je Vučić.

Aleksandar Vučić u Nišu Foto:TANJUG/ DIMITRIJE NIKOLIC

On je komentarisao i to što je novac iz Srbije ponovo zaustavljen na Jarinju.

„Videćemo kakva će biti reakcija onih koji su napravili prištinsku vlast. Čekaćemo i videćemo. Naši ljudi treba da znaju da ćemo voditi računa i naći rešenje. Ovo je nama sasvim jasan odgovor šta misle o srpskom narodu, šta im je krajnji cilj. Čuvajući i mir i slobodu vodićemo računa o našem narodu “ kazao je Vučić.

PROČITAJTE JOŠ:

Vučić je rekao da su Nišlije danas mogle da vide najmoderniju vojnu opremu Vojske Srbije, zbog čega se zahvalio ministru odbrane u tehničkom mandatu Milošu Vučeviću ali i radnicima u fabrikama namenske industrije u Srbiji.

Prikazu vojne opreme u kompleksu Niške tvrđave prisustvovali su i ministar odbrane Miloš Vučević, načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović i gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski.

BONUS VIDEO:

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar