Aleksandar Vucic
Aleksandar Vučić predsednik zahvaljuje se penzionerima na društvenoj mreži Instagram Foto:Screenshot/Instagram/buducnostsrbijeav

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je na svom Instagram profilu video u kome se zahvalio penzionerima za sve što su učinili za našu zemlju, uz obećanje da će o njima "brinuti još bolje i više i da će imati veće penzije".

„Dragi penzioneri, 20.000 dinara državne pomoći nije mali novac, ali ja znam da je to gotovo ništa u poređenju sa onim koliko ste vi dali našoj zemlji, gradeći našu zemlju, stvarajući uslove za sve nas, koji smo dolazili posle vas, da možemo da živimo pristojno i da imamo drugačiju i bolju budućnost“, napisao je  Vučić.

„Ali, više od svega toga, želim da vam se zahvalim što ste od 2014. godine uvek bili uz svoju državu, uvek i u najtežim trenucima podržavali njene mere upravo da bi Srbija mogla da ide napred, da bismo mogli da gradimo više puteva, pruga, bolnica, škola i vrtića. Hvala vam za vašu nesebičnu podršku, a ja vam obećavam da ćemo brinuti još bolje i više i da ćete imati veće penzije i bolji život“, napisao je Vučić na Instagramu.

BONUS VIDEO: Ko bolje ispunjava želje, Deda Mraz ili Vučić

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare