Foto:EPA-EFE/ANDREJ CUKIC/Nova.rs

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prokomentarisao je naslovnu stranu dnevnog lista "Nova" i tekst u kom se ističe da izbegava da govori o novim izborima u Beogradu. Prema njegovim rečima, izbori će biti mnogo brže nego što opozicija misli, samo treba da ih traži.

„Ja to slušam već danima. Pre 15 dana su mi pretili da će stati Srbija ako raspiše izbore. Oni misle da kad oni stoje svi ostali stoje. Pa kažu da ćemo imati narod na ulicama ako raspišemo izbore. Juče potpuno promenili mišljenje, sad hoće izbore po svaku cenu. I šta ih briga i niko ih ne pita kako to u 10 ili 15 dana sve promenite. Ako budu jasno izrazili volju i želju za izborima, da poručim nedvosmisleno, i ako kažu da ih hoće što pre, imaće ih i brže nego što su mislili. I izgubiće opet i izgubiće još ubedljivije nego prošli put, jer narod ne možete da prevarite“, naveo je on.

PROČITAJTE JOŠ...

Podsetimo, Vučić je reagovao na tekst da davno obećane beogradske izbore sve manje spominje.

Iako ih je predsednik Srbije obećao odmah nakon prethodnih izbora, kad je u glavnom gradu odnos snaga vlasti i opozicije bio na 55:55 odbornika u Skupštini grada. Razloga za njihovo besomučno odlaganje je više, a najveći je onaj da Beograd najlakše može da isklizne iz ruku režima…

Opširnije o svemu čitajte u posebnom tekstu.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare