Aleksandar Vučić Foto:REUTERS/Borut Zivulovic

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da su netačne tvrdnje bivšeg potpredsednika FK Partizan Vladimira Vuletića da je predsednikov sin, Danilo, vlasnik Fudbalskog kluba Rad i da pokušava da preuzme južnu tribinu Partizana.

Da podsetimo, bivši potpredsednik FK Partizan i profesor Rimskog prava na Pravnom fakultetu u Beogradu Vladimir Vuletić bio je gost nove epizode podkasta „Dobar, loš, zao“ na Nova.rs i tom prilikom je posebno komentarisao najavu borbe protiv mafije u fudbalu.

Foto: Zoran Lončarević/Nova.rs

„Da bi pobedio mafiju u fudbalu, Aleksandar Vučić bi morao da uhapsi sebe, Zvezdana Terzića i Milorada Vučelića. To znači da bi morao da se bori protiv sebe“, rekao je Vuletić i naglasio da je verovatno blizu istine da je Danilo Vučić postao vlasnik FK Rad i da pokušava da preuzme južnu tribinu na stadionu Partizana.

„Tako nešto bi najviše odgovaralo njegovom ocu“, dodao je Vuletić.

Odgovarajući na ove optužbe, Vučić je poručio iz Praga:

Aleksandar Vučić
Aleksandar Vučić Foto: Printscreen/Tv Pink

„Danas sam dobio informaciju, poslala mi je Suzana, da je onaj što je pobegao od odgovora na pitanje da li je pedofil, jer je iznenada dobio dijareju, pa mu lekari dali opravdanje da ne ide na detektor laži da se utvrdi da li je pedofil, saopštio da mi je sin vlasnik Rada, kako hoće da se meša u tribine Partizanove, a njega Partizan ne interesuje, za Partizan ne navija, a ne samo da nije vlasnik Rada, nego ne znam ni da li postoji vlasnik Rada ili bilo šta slično. To su bila udruženja građana nekad, sad stvarno ni ne znam, nit se time bavim“, rekao je Vučić i dodao:

„To samo govori da je nervoza velika, da ponude neki plan ne mogu, da daju neku ideju ne mogu, da ponude veći rast od onoga koji imamo to je nemoguće, da vrate Srbiju u vreme da se gase fabrike, da stavljaju katance na fabrike, da nam ponovo skače vrednost evra, da imamo punu nesigurnost, to se neće desiti. Svako ima pravo da se bave čime hoće, a kad promovišu da je sve dozvoljeno protiv mene i mojoj porodici, ne čine uslugu nikome“, zaključio je Vučić.

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare