Bivši potpredsednik FK Partizan i profesor Rimskog prava na Pravnom fakultetu u Beogradu dr Vladimir Vuletić gost je nove epizode podcast-a i emisije sa posebnim potrebama Dobar, loš, zao. On je posebno komentarisao najavu borbe protiv mafije u fudbalu.

„Da bi pobedio mafiju u fudbalu, Aleksandar Vučić bi morao da uhapsi sebe, Zvezdana Terzića i Milorada Vučelića. To znači da bi morao da se bori protiv sebe“.

On je naglasio da je verovatno blizu istine da je Danilo Vučić postao vlasnik FK Rad i da pokušava da preuzme južnu tribinu na stadionu Partizana.

„Tako nešto bi najviše odgovaralo njegovom ocu“, dodao je Vuletić.

Vuletić je najavio osnivanje političkog pokreta Crno na belo – za pravednu Srbiju, i dodao da još mnogo toga zna. I pored kamare ćevapa u studiju, autorki par Vidojković / Kulačin, nije uspeo baš sve da sazna.

DLZ možete da gledate već od 20h na našem portalu, a TV premijera je od 23h na Nova S. Reprizno termini su cetvrtak u 10.30 i subota u 23h.

Naše podcaste možete slušati i na platformama Google podcast, apple podcast, soundcloud, spotify, stitcher, castbox i deezer.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare