Foto: Zoran Lončarević/Nova.rs

Vladimir Vuletić, bivši potpredsednik Partizana, izneo je niz teških optužbi na račun sadašnje uprave Partizana i odnosu države u kojem se izrazito favorizuje jedan klub.

„Mirno žanju da mirno mogu da plaćaju gospodaru kolač. Ova uprava je kolaboracionistička uprava, kvinsliška uprava, koja sarađuje sa okupatorom. Partizan je okupiran od strane ove vlasti, od strane ovog režima“ rekao je Vuletić u intervju za Srbin.info.

PROČITAJTE JOŠ

On je napravio paralelu u odnosu dva kluba prema državi i kako se to vrća Zvezdi, a kako Partizanu.

„Dok režim drugi klub pomaže na sve načine, mi vidimo da generlani direktor tog kluba objavljue fotografiju kako on i predsednik lebde nad stadionom podno tenka. Mi danas imamo situaciju da kada je u pitanju ovaj drugi klub, jedina razlika u idolopoklonstvu prema predsedniku, je da ovaj prvi klub ima četiri titule , a ovaj drugi nijednu. Idolopoklonstvo prema Vučiću je isto i kod Zvezdana Terzića i kod Milorada Vučelića – jednojačani blizanci kad je u pitanju idolatrijski odnos prema predsedniku“, rekao je Vuletić.

Vuletić ističe da Partizan ništa nije dobio takvim odnosom.

„Šta je Partizan dobio slugeranskim odnosom prema državi? Da nema četiri titule, da ima razorene institucije, da ima upravni odbor koji se zadovoljava sa nekoiliko ćevapa na proslavi i da ćuti i da mirno gladuje – da gladuje jer nema trofeja“ rekao je on.

On je napomenuo da je u Partizanu na čelu kluba nelegalna uprava.

„Vučelić je lažni predsednik jer je na čelu kluba godinu ipo dana po isteku mandata. On od februara 2020. godine vlada nelegalno Partizanom je i nijedna institucija se time ne bavi jer ga štiti i u zagrlaju smrti je Aleksandra Vučića.Pozivam SBPOk i policiju da se pozabave kako jedan čovek i njegov upravni odbor nelegalno više od godinu dana vladaju Partizanom“, objasnio je Vuletić.

Bivši potpredsednik Partizana je istakao i kako je Vučić ostvario uticaj u Partizanu.

„Vučič je preko svog sekretara vlade Novaka Nediće, predvodio struju koja je imala nameru da preuzme Partizan sa navijačima i da izvede udar u klubu“ priča Vuletić.

Miloš Vazura i Novak Nedić, Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

Ističe da se to najbolje vidi iz odnosa pojedinih partizanovaca prema predsedniku Srbije.

„Znate li kako se Vučić naziva u Partizanu kada o njemu govore Zečević, Obućina i ugledni Partizanovci – kapiten, oni ga nazivaju kapitenom, pa zamislite to molim vas. Gde ćete veći dokaz o slugeranstvu da služite idolopoklonički jednim čovekom“ kaže Vuletić.

PROČITAJTE JOŠ

On je objasnio zbog čega je to tako.

„Oni ga nazivaju kapiten jer neki pokušavaju da zadrže slobodu, neki fotelje, neki benefite“, objasnio je bivši potpredsednik Partizana.

Dodao je, da je morao da bude drugačiji pristup.

„Uvek su se branili za mene neprihvatljivim rezonovanjem – moramo da prežoivmo, svesni smo s kim imamo posla. Moje mišljenje je drugačije, morate da poignete gla ako vas dovedu do istrebljenja“, zaključio je Vuletić.

„Zvezda je ISIS srpskog fudbala“

Vuletić je još jednom izneo i teške optužbe, na račun odnosa vlasti prema Partizanu.

„Ovaj režim se ponaša prema Partizanu kao prema hrvatskom klubu.Videli ste ono žrebanje sa Kup pred tv kamera, u kome je jasno da je Partizan namerno žreban da bude gost u Novom Sadu. To je sramota“, istako je Vuletić.

Om smatra da je Crvena zvzeda od ugledne institucije postala zlo srpskog fudbala.

„Ja imam veliko poštovanje prema instituciji Crvene zvezde i ono što ona znači za srpski fudbal, ali ovo što sada imamo je karlel. Zvezda je postala ISIS srpskog fudbala, jedna teroristička organizacija koja teroriše FSS, a FSS je pod Kokezom bio spreman na sve da učini zvezdi da se njeni bombaši samoubice ne detoniraju u strukturama i unište FSS“, rekoa je on.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar