Aleksandar Vučić
Foto: TANJUG/ STRAHINJA ACIMOVIC

Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je danas da su pripadnici bivšeg režima, kroz svoje medije, “isturili” čitavu sagu o njegovoj vakcinaciji, te da ne razume šta je smisao svega toga.

“Pripadnici bivšeg režima su kroz svoje medije isturili čitavu sagu o mojoj vakcinaciji , ali nisu pričali o tome da su njihovi multimilioneri govorili kako nemamo vakcina, a nisu ništa sa milionskih računa priložili za nabavku. Govorili su kako nemamo vakcinu, a onda su prvi otišli da se vakcinišu”, rekao je Vučić na pitanje o polemikama u javnosti da li je on trebalo raije da se vakciniše.

Vučić je podsetio da su mu u početku pojedini zamerali ako prvi ode da se vakciniše, govoreći kako to ne znači ništa, jer vakcina nema, a da on hoće sebe da obezbedi, a onda je, kaže, kada je pustio da se prvo građani vakcinišu, usledilo pitanje zašto on ne prima vakcinu i da li je posao antivakser.

“Onda kažu, dobro je što se vakcinišeš, a što si otišao u Rudnu glavu? A, kad sam otišo u Rudnu glavu, onda kažu – Vučić je rekao da je Anita doktorka, a ona je medicinska sestra… Onda se zapitate šta je problem sa tim ljudima?”, primetio je Vučić i dodao:

“Neko vam je sve obezbedio, da imate pristojniji život nego u vaše vreme, obezbedio vakcine, a da vi prstom niste mrdnuli, veće plate, penzije, bolnice. Sve je to neko drugi obezebdio, a ne vi. A, onda iz dana u dan nešto izmišljaju”.

U tom smislu, dodao je i da je za to poslužila i njegova izjava o izborima koja je, ponavlja, bila lapsus.

“Meni izbori nisu smisao, već šta ostaje iza nas. Izbori su važni da pokažu narodnu volju i raspoloženje, ali meni je smisao šta će ljudi govoriti za 50 godina – šta je ko i koliko uradio”, rekao je Vučić.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare