Foto:printscreen/facebook/anita.repedjic.9; Nenad Lazic/Nova.rs

Pedijatar Anita Repeđić iz Rudne Glave danas će vakcinisati predsednika Srbije Aleksandra Vučića. U izjavi za naš portal ona je rekla da ne postoje nikakve posebne procedure zbog dolaska šefa srpske države, navodeći da će se on vakcinisati kao i svi ostali građani.

„Sve će biti isto. Ništa ne menjamo, sa predsednikom radimo kao i sa svim ostalim pacijentima. Sve će proteći kako treba“, kaže nam naša sagovornica.

Ona dodaje da će predsednik danas primiti vakcinu kineskog proizvođača Sinofarm, ali da će, pored nje, meštanima Rudne Glave biti na raspolaganju i vakcine ostala tri proizvođača(Sputnjik V, Astra Zeneca, Fajzer).

Repeđić dodaje da je dosadašnji proces imunizacije u ovom selu proticao u najboljem redu.

„Ljudi su se prijavljivali, sve je bilo u savršenom redu i verujem da će tako i dalje biti“, kazala nam je naša sagovornica, dodajući da već 25 godina radi kao pedijatar, od čega 20 godina vakciniše uglavnom decu.

Epidemija koronavirusa, odnosno početak masovne imunizacije isturio je Anitu u prve redove u borbi protiv opakog virusa, a kako posla i pre dolaska predsednika ima „preko glave“, nije nas iznenadila njena molba da razgovor ubrzamo kako bi se posvetila pacijentima.

„Izvinite, moram da požurim, pacijenti me čekaju“, kazala nam je doktorka Anita Repeđić, koja će danas u 12:30 sati vakcinisati predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare