Aleksandar Vučić Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je u Kairu izrazio zabrinutost zbog napada na Dolanda Trampa i poručio da se nada da će to ludilo mržnje koje se širi svuda po svetu da prestane i poželeo Trampu brz oporavak.

„Želeo bih još jednon da izrazim zabrinutost zbog užasnih događaja koji su se zbili noćas u SAD, pokušaj atentata na bivšeg predsednika i što je još važnije predsedničkog kandidata Donalda Trampa. Želim mu dobro zdravlje i brz ooravak“, rekao je Vučić novinarima posle sastanka u Kairu sa poglavarom Koptske pravoslavne crkve i patrijarhom Aleksandrijskim Tavadrosom II.

PROČITAJTE JOŠ:

Vučić je rekao da se nada da će prestati to ludilo mržnje koje se ssiri svetom i da će, kako je rekao, postojati veće poštovanje.

„I da će biti manje agresije posebno od onih koji uvek drugima prebacuju da su agresivni a najčešće baš sa te strane dolaze napadi. Verujem u snagu američkog naroda da sve ovo prevaziđe i uverenje da ćemo i mi u Srbiji uspeti da sačuvamo razum i da razumemo koliko je mir važan i koliko je stabilnost važna i da guramo zemelju napred“, naglasio je Vučić.

BONUS VIDEO:

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare