Foto: Printscreen

Predsednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić započeo je online skupom predizbornu kampanju "Za našu decu". Okružen brojnim monitorima, i prekidan aplauzima Vučić je poslao poruku da Srbija napreduje i razvija se.

Ulazeći u studio Vučić je mahnuo svojim pristalicama, koje su ovaj događaj, najavljen kao prvi online politički skup, pratile sa više od sto ekrana.

 

Foto: Printscreen

Vučić je poruke biračima slao stojeći sam za govornicom u praznom studiju, u kom su odzvanjale njegove poruke o ekonomskom rastu, dok su ga sa monitora pažljivo posmatrale pristalice.

„Tri su stvari na koje ćemo da obraćamo pažnju: to su zdravstvo, obrazovanje i investicije. Da dovedemo naše ljude nazad, zato su važne investicije. Svako ko je naučio svoj zanat, ostanite ovde, svima će biti neuporedivo lakše i bolje“ poručio je Vučić.

Foto: Printscreen

Istakao je da na zborima građani odlučuju hoće li zemlju brzog opravka, da se krene još sigurnijim korakom u budućnost, ili da se vratimo u prošlost u kojoj nismo imali plan ni program, u kojoj su zatvarali fabrike, penzioneri nisu bili sigurno hoće li biti penzije i da li će biti novca za njihovu isplatu, u kojoj deca nisu imala budućnost.

Foto: Printscreen

„Za nas je važno da to nije izbor nekoga ko će da sedne u fotelju, već za plan, viziju, za Srbiju budućnosti u kojoj želimo da ostavimo mesto za našu decu, u kojoj smo sigurni da će imati budućnost, da će moći da se zaposle, rade vredno, ali i žive od napornog rada“ naveo je lider SNS.

Obraćanje lidera SNS moglo je da se prati putem Instagrama, Jutjuba i Fejsbuka.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare