Aleksandar Vucic gost u emisiji Cirilica na televiziji Happy
Aleksandar Vučić gost u emisiji Ćirilica na televiziji Happy Foto:Screenshot/TV Happy

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić na televiziji Hepi kritikovao je one koji su podržali Bjelogrlića i rekao da "nije normalno da se neko raduje što je prebijen čovek". Ali je, reklo bi se, "zaboravio" na svoju izjavu vezanu za ubistvo premijera Srbije Zorana Đinđića.

Kako je to svojstveno njemu i večeras se na televiziji sa nacionalnom frekvencijom svađao sa ljudima koji nisu u studiju, vikao, dramio, a onda izustio „da nije normalno kada se neko raduje što je prebijen čovek“.

„Kao oni koji su se radovali kad je Đinđić ubijen, što nije normalno ili kad je Milošević ubijen ili umro, tako ni ovo danas nije normalno“, rekao je Vučić.

Predsednik Srbije ponovo je kontradiktoran, što kod njega nije retkost. Ili je izgubio pamćenje, kao kada je ubedio voditelja da nije bilo izbora prošle godine.

Čini se da je Vučić smetnuo s uma izjavu koja ga prati, a koju je zabeležio nedeljnik „Vreme“ kada je javnosti otkrio koliko se puta napio u životu.

„Napio sam se samo tri puta u životu, prvi put kada je Zvezda postala prvak Evrope, drugi put kada je ubijen Slavko Ćuruvija, a treći put kada su ubili Zorana Đinđića„.

Foto: EPA/SASA STANKOVIC

Isti taj koji sada popuje kako nije normalno što se neko „raduje“ prebijanju čoveka, izjavio je da se napio kada je ubijen premijer Srbije Zoran Đinđić…

BONUS VIDEO: Vučić inženjer u Brusu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar