Miloš Vučević Foto:TANJUG/ JAROSLAV PAP

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević izjavio je danas da se kapitalni projekti odvijaju "bolje" nego što je očekivao, te da se "ne treba obazirati na zle jezike" - ; kako je nazvao tvrdnje predsednika novosadskog odbora opozicione Narodne stranke i bivšeg gradonačelnika Borislava Novakovića, da su to koruptivni poslovi.

Vučević je na Instagramu oobjavio da je Novi Sad sastankom s predstavnicima kineske kompanije CBRC u petak, ušao u kapitalne projekte.

„Reč je o Fruškogorskom koridoru, centralnom prečistaču za otpadne vode koji će sprečiti zagadjivanje Dunava, o 90 kilometara kanalizacione mreže, kao i o završetku zapadne obilaznice oko Novog Sada. Takodje, grad dobija i četvrti most, koji rasterećuje saobraćaj na tri novosadska bulevara“, naveo je on.

PROČITAJTE JOŠ:

Vučević je najavio da ove godine počinje izgradnja mosta kao dela Fruškogorskog koridora, a za 12 meseci i izgradnja gradskog mosta na Dunavu, koji će biti nastavak Bulevara Evrope i spojiće se kod kružne raskrsnice u Sremskoj Kamenici i dalje ići ka Fruškogorskom koridoru.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar