Kandidat za gradonačelnika Beograda liste “Srbija protiv nasilja” prof. dr Vladimir Obradović obišao je danas Grocku, gde je napomenuo da je zahvaljujući poljoprivredi ta opština nekada bila jedan od najvećih voćarskih rejona i jedna od najbogatijih beogradskih opština. "Stoga želimo da je ponovo učinimo takvom", naveo je Obradović.

„Kada pobedimo na ovim izborima i krenemo da menjamo naš grad nabolje, osnovaćemo poseban fond za investiranje u poljoprivredu grada Beograda. Iz tog fonda će se ulagati u voćarstvo, naročito kroz bespovratna sredstva za nove zasade, zatim zaštitne mreže, „kap po kap“ sisteme, kao i skladišne kapacitete i opremu“, rekao je Obradović.

„Želim da ponudim sistemska rešenja koja će učiniti da svi stanovnici Beograda žive bolje. Zato će se Grad obavezati da deo proizvoda bude u obaveznom otkupu kojim će se snabdevati vrtići i dnevni boravci u beogradskim osnovnim školama“, dodao je.

Obradović je pozvao stanovnike Grocke da se pridruže promenama jer „znanje, iskustvo i tradicija koju oni imaju obavezuju političare da Grocku ponovo učine srpskom Kalifornijom!“

BONUS VIDEO Vladimir Obradović razgovarao sa poljoprivrednicima u Grockoj 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar