Foto: Nova S/Filip Krainčanić/Nova.rs

Književnica i rediteljka Vida Ognjenović rekla za Nova.rs da je šokirana informacijom da je glumica Danijela Štajnfeld u tužilaštvu otkrila kako ju je silovao njen kolega Branislav Lečić.

Pročitajte još...

“Smatram da je to velika nepravda i neka igra. Mislim da je u pitanju politička igra. Šokirana sam, jer poznajem dobro Branislava Lečića i sa njim sa mnogo sarađivala, stoga smatram da je on poslednja osoba na svetu koju možemo osuditi za tako nešto”, navela je ona.

Podsetimo, portal Nova.rs je došao do eksluzivnog saznanja da je glumica Danijela Štajnfeld u Višem javnom tužilaštvu otkrila da ju je silovao njen kolega, opozicioni političar, bivši ministar i član Demokratske stranke Branislav Lečić.

Štajnfeld je pre nekoliko dana pojavila u beogradskom Višem javnom tužilaštvu, na poziv tužioca kako bi dopunila svoj prethodni iskaz. Ona je, u prisustvu advokata, govorila o svom  traumatičnom iskustvu, o kom je javnost upoznala pre nekoliko meseci u svom dokumentarnom filmu, snimljenom u Americi gde trenutno i živi.

Kako portal Nova.rs saznaje, Štajnfeld je otkrila da je misteriozni silovatelj, čiji je identitet uporno skrivala od javnosti, glumac Branislav Lečić, navodeći da ju je napastvovao pre nekoliko godina dok je sa njim radila na jednom projektu.

Nakon saslušanja Štajnfeld, tužilaštvo treba da donese odluku kako će dalje postupati, a očekuje se da će Lečić biti pozvan da se izjasni povodom prijave glumice.

Pročitajte još...

U ranijem iskazu datom pred tužiocem, glumica nije iznela bilo kakav detalj koji bi ukazao na potencijalnog počinioca. Ona je tada rekla da je reč o “veoma moćnom čoveku” koji se neprekidno pojavljuje u javnosti.

Danijela je ispričala da je bila silovana kada je imala svega 21 godinu, zbog čega se, kako je govorila, i preselila u Ameriku. Glumica je u dokumentarcu “Drži me čvrsto” rekla kako ju je silovao jedan moćnik iz domaće filmske industrije, čije ime nije želela da otkriva.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Svi komentari (0)