Goran Vesić Foto:TANJUG/ DRAGAN KUJUNDZIC; Nova.rs

Goran Vesić najavio je da priprema svoju drugu knjigu o Beogradu, koja će biti objavljena krajem februara, a portal Nova.rs upitao je svoje pratioce na društvenim mrežama kako bi dali naslov njegovom novom "remek-delu".

Među prvim predlozima na aplikaciji Instagram šaljivo su korisnici predložili da knjiga treba da nosi naziv „Kocke naopako“ ili „Kako pokvariti sve, uključujući i KAMENU KOCKU“, aludirajući na skanadal sa preslaganjem kocaka na Trgu republike.

PROČITAJTE JOŠ:

Ispod objave na našem zvaničnom profilu predložen je i naslov „Svi putevi vode do Vesića“, te „Sićve011“, kao i „Kako sam sistematski uništavao Beograd“ i „Kako sam uhapšen u aprilu 2022“.

Preporučen je i naslov „Uputstvo za bežanje beogradskim ulicama kad te narod juri“ uz opasku da Vesić treba uz ovaj naziv da doda napomenu „Knjiga je inspirisana istinitim događajima“.

Na Fejsbuku su korisnici takođe predložili zanimljive varijante „Žitije Iznoguda beogradskog“, „Sve ono što nisam uništio u prvoj knjizi“, „Avanture Jece i Gorana – autobusom kroz ulice Beograda“, „Oproštajna knjiga“, „Beograd kroz rešetke“, „Sa Karleušom po BG-u“ i „Cirkus G. Vesića“, a zatim i „Stradanje Beograda“, „Kako smo se Beograd i ja voleli“ i „Poslednji dani na slobodi“.

BONUS VIDEO Sićve011 mobilnom kancelarijom po lajkove građana

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare