Foto: Dragan Mujan/Nova.rs, Nova S

Član Predsedništva SNS i bivši zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić nastavlja s indirektnim provokacijama i kritikama na račun novog gradonačelnika Beograda Aleksandra Šapića, kao i s osvrtima na njegov mandat kao pomoćnika gradonačelnika za vreme Dragana Đilasa i "neuspehe" tadašnje beogradske vlasti.

PROČITAJTE JOŠ:

Vesić je na društvenim mrežama podelio svoje utiske iz obilaska Savskog trga koji je renoviran tokom njegovog angažovanja u gradskoj vlasti i posebno istakao da se taj deo grada, pre 2012. godine, odnosno pre dolaska SNS na vlast, nazivao „štajga“, zbog čega je indirektno prozvao Dragana Đilasa i Aleksandra Šapića.

„Večeras prođoh pored spomenika Stefanu Nemanji i novim Savskim trgom. Do 2012. godine dok su Beogradom vladali „pametni gradonačelnik i njegovi manje i više pametni pomoćnici“ ovaj trg se zvao „štajga“. Tako je izgledao. Bio je ruglo grada“, napisao je Goran Vesić.

Bez obzira što su Vesić i Šapić danas deo iste stranke, Vesić je poznatog vaterpolistu prozivao zbog aktivnosti iz perioda dok je Šapić bio deo vlasti Demokratske stranke, kojoj je i sam Vesić nekada pripadao.

Bivši zamenik gradonačelnika onda je nastavio s hvalospevima na račun samog trga, kao i predsednika Srbije Aleksandra Vučića, koga ističe kao najzaslužnijeg za to što je „danas ovo jedan od najlepših trgova Beograda sa spomenikom Stefanu Nemanji koji je podignut na predlog predsednika Vučića“, napisao je Vesić i još i tagovao upravo Vučića.

On je dodao i da je srećan što je bio na javnoj funkciji u Beogradu u vreme ovakvih uspeha i ponovo se vratio na temu prethodne vlasti.

„Pametnima i manje pametnima trebalo bi deset godina da to smisle“, naveo je Vesić, piše Danas.

BONUS VIDEO: Sićve TV i trgovina glasovima u Marinkovoj Bari

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar