Sergej Trifunović Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Olja, molim vas izdržite! Pravda jeste spora, ali dostižna. U naprednoj zemlji, koja nezadrživo stremi ka najboljem za svoje građane, kako to neumorno svedoči vaš omiljeni gost, treba samo imati strpljenja, poručuje Sergej Trifunović, glumac i član Predsedništva Pokreta slobodnih građana.

On je to izjavio komentarišući saopštenje novinarke Radio-televizije Srbije Olivere Jovićević da „u znak protesta“, povlači tužbe, krivičnu i parničnu, za uvredu protiv njega, „zbog nepostupanja suda u razumnom roku“.

Trifunović kaže: „Evo, policija i tužilaštvo već pola godine ne mogu da nađu čoveka koji me je udario u glavu objektivom, kao ni sedam navijača koji su prangijali u mojoj ulici“.

„Znam da je teško, ali imajte strpljenja. Zbog novinarske profesije, zbog istine, zbog Aleksandra Vučića i Vojislava Šešelja. Dobro, ajde i zbog Ivice (Dačića, prim. nov). Biće bolje, zlatno doba je tek počelo. Ovo me je više povredilo nego kad je Dijana Hrkalović povukla tužbu protiv mene. Ostaje mi samo Zoran Babić. Kakva je to žurka bez riba“, zaključuje Sergej Trifunović za „Danas“.

Kako je prenela agencija Beta, u saopštenju Olivere Jovićević se navodi i da je prošlo 15 meseci „otkako sam u parničnom postupku tužila Sergeja Trifunovića za uvredu nakon što je na Tviteru objavio da ‘Emisija koju vodi Olivera Jovićević, postoji isključivo da Olivera Jovićević ne bi radila za 150 evra na sat, ‘na poziv’ i ostale gadosti’“.

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare