Marinika Tepić
Marinika Tepić. Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić objavila je danas da se u jednoj beogradskoj štampariji priprema brošura pod nazivom “Sve laži Marinike Tepić” i da iza svega stoji zamenik gradonačelnika Beograda, Goran Vesić. Ona je rekla da je razlog kampanje koju naprednjaci pripremaju u to što je nedavno objavila prepisku urednika režimskih medija.

Marinika Tepić, potpredsednica Stranke Slobode i pravde objavila je na Tviteru fotografije prepiske urednika srpskih tabloida, iz kojih je jasno da novinari različitih medija dobijaju direktive iz istog izvora.

Tepić je prethodno na Tviteru podelila i fotografije prepiske urednika režimskog medija “Republika” iz kojih se videlo da novinarima tokom protesta stižu naredbe da traže ljude koji psuju, viču ili piju alkohol.

„Ne zanimaju nas veseli i brojni protestanti, aman“, „Pogledajte obavezno ima li nekog đubreta koje su ostavili, limenki piva i slično“, piše u porukama.Trebaju nam maltretirani ljudi, nasilni demonstranti, bahatost ovih što protestuju i takve stvari“, navodi se u naređenjima uredništva.

Sve je to, kako kaže potpredsednica SSP, bio povod da naprenjaci pokrenu kampanju protiv nje i da se jednoj beogradskoj štampariji naredi da pripremu brošuru pod nazivom “Sve laži Marinike Tepić”.

“Po mojim saznanjima, iza svega stoji Goran Vesić, poznat kao Vučićev omiljeni čovek za najprljavije poslove. Jasno je da je cela hajka zbog toga što sam na čelu najveće opozicione koalicije kao nosilac buduće izborne liste, ali i zbog razotkrivanja pre nedelju dana da direktive za izmišljene i lažne vesti Vučićevim tabloidima Novosti, Alo, B92 stižu sa jedne adrese”, navodi ona.

Tepić je podsetila da je njena objava bio prvi konkretni dokaz da se iz jednog centra kontrolišu svi režimski mediji.

“Svako normalan je to do sada mogao da zaključi, ali ovo je bio prvi put da smo i to dokazali prepiskom između urednika, novinara i jedne iste adrese sa konkretnim uputstvima. Tako smo konačno demontirali i vrhovnog nalogodavca te Vučićeve fabrike zla”, poručila je ona.

BONUS VIDEO: Mairnika Tepić gostovanje u Newsmax Adria

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare