Marinika Tepić, tviter
Foto: Printscreen/Twitter/Marinika Tepić/@MarinikaTepic

Marinika Tepić, potpredsednica Stranke Slobode i pravde objavila je na Tviteru nove fotografije prepiske urednika srpskih tabloida, iz kojih je jasno da novinari različitih medija dobijaju direktive iz istog izvora.

Tepić je ranije danas na Tviteru podelila fotografije prepiske urednika tabloida Republika iz kojih se videlo da novinarima tokom današnjeg protesta stižu naredbe da traže ljude koji psuju, viču ili piju alkohol.

„Ne zanimaju nas veseli i brojni protestanti, aman“, „Pogledajte obavezno ima li nekog đubreta koje su ostavili, limenki piva i slično“, piše u porukama.

„Trebaju nam maltretirani ljudi, nasilni demonstranti, bahatost ovih što protestuju i takve stvari“, navodi se u naređenjima uredništva.

Spinovanje današnjih protesta očigledno dolazi iz istog izvora, a dokaz za to je sada objavila potpredsednica SSP.

„Ljudi, otvorila se Pandorina kutija Vučićeve propagande! Prvi put ovakvi dokazi da sve ide iz jednog centra. Jedan urednik daje istovremeno dirketive za Novosti, Alo, B92. Deset minuta potom Alo prvi kreće, sve do Pinka večeras, gde i premijerka Srbije doslovice ponavlja“ napisala je Tepić uz fotografije na Tviteru.

BONUS VIDEO: Blokada Srbije – drugi vikend

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare