Jagodina, policijska stanica Marinika
Marinika Tepić Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić izjavila je u Kragujevcu da slučaj ''Palma'' ne može predugo da traje i očekuje da se Više javno tužilaštvo iz Kraljeva oglasi povodim iskaza koji je dala još u maju. Ona je istakla će tužilaštvo u jednom momentu morati da se oglasi i kaže ''nemamo ništa'' ili da pokrene istražni postupak.

U svakodnevnom naletu novih vesti o mafijaškim obračunima i kriminalnim radnjama klana Veljka Belivuka, slučaj podvođenja maloletnica u Jagodini, gotovo i da se ne pojavljuje u javnosti.

Pročitajte još...

Međutim, Marinika Tepić kaže da Stranka slobode i pravde prati šta se dešava sa aferom “Palma“, te da je sada lopta u tužilačkom dvorištu. Ona je podsetila da je u Višem javnom tužilaštvu u Kraljevu dala temeljan iskaz o saznanjima za podvođenje maloletnica i pedofiliju u Jagodini i očekuje da se tužilaštvo uskoro izjasni.

Marinika Tepic konferencija Kragujevac
Marinika Tepić sa građanima Kragujevca Foto:Aleksandra Petrović/Nova.rs

“Ovo ne može i ne sme predugo da traje. Tužilaštvo će morati u jednom momentu da izađe i da kaže ‘nemamo ništa’ ili da pokrene istražni postupak. Prema mom dubokom verovanju Dragan Marković Palma će konačno završiti sa lisicama na rukama. Očekujem da bude priveden i sklonjen iz javnog prostora, sklonjen sa skupštinske govornice i svih drugih mesta odakle može da preti žrtvama i svedocima, kao i drugim ljudima koji su zainteresovani za ovaj slučaj“ rekla je Tepić uz ocenu da je uverena da će biti pokrenut istražni postupak.

Ona je istakla da postoji mnogo svedoka i mnogo ljudi koji znaju šta se dešavalo u poslednjih 20 godina , ne samo u Jagodinu već i u Nišu, Paraćinu i okolini.

“Mislim da ovaj slučaj neće ostati samo jalov pokušaj, već da će istina svakako morati da bude zadovoljena“ podvukla je Tepić.

Potpredsednica SSP-a, danas je u Kragujevcu razgovarala sa građanima i predstavljala plan te stranke za “Dan posle“. Uoči samog početka akcije, skup su pokušali da ometaju i prekinu pripadnici Fondacije Levijatan, koji su automobilskim sirenama jako trubili i sa tri vozila blokirali saobraćaj u centru grada.

Građani su odmah odreagovali na ovaj pokušaj sabotaže, a eventualni incident sprečila je policija u civilu koja je legitimisala i privela vozače, a potom i odvezla automobile sa obeležjima Fondacije Levijatan.

BONUS VIDEO: Vučić o Belivuku

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar