Marinika Tepić. Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić ponovila je danas da smatra da bi Tužilaštvo za organizovani kriminal trebalo da se uključi u slučaj predsednika Jedinstvene Srbije Dragana Markovića, odnosno navoda da je umešan u slučajeve podvođenja maloletnica u Jagodini.

Tepić je, na konferenciji za novinare, rekla da je pre dve nedelje dala izjavu u tužilaštvu u Kraljevu i da sve pohvale ima za tužiteljku Majdu Rakić, dok u jagodinsku policiju nema poverenja.

„Duboko verujem da Tužilaštvo za organizovani kriminal treba da preuzme slučaj, jer su ispunjeni uslovi, pošto je u organizovanje podvođenja i pedofilije uključeno više od tri lica, a jedan od njih je Marković, koji je službeno lice“, rekla je Tepić.

„Lopta je u rukama tužilaštva, mislim da oni treba da izađu sa nekim epilogom, da kažu nema osnova za pokretanje istražnog postupka, jer su ovo sve bile predistražne radnje ili da kažu ima i pokrenu postupak“, objasnila je ona.

Upitana da li ima informacija da li su policija ili tužilaštvo kontaktirali svedoke koji su tražili zaštitu, Tepić je rekla da ima, ali da ne može o tome da govori.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar