Foto: Printscreen/Tv Avala

Naše režimlije mnogo vole da zloupotrebljavaju sve medije, a svi mediji su pod njihovom kontrolom. Pa onda slede idealni dani, Nova godina, pa novogodišnji intervju za predsednika, pa novogodišnji intervju za predsednika Vlade koji je postigao čuda, pa novogodišnji intervju s gradonačelnikom, pa rodila se jedna beba...

Da je Aleksandar Vučić jedan od najboljih ponavljača u srpskoj politici u novijoj istoriji, dokazuje i intervju, dat u vreme kad je mlađani Vučić još uvek bio u timu radikala.

Poslušajte samo kako je Vučić u ono vreme opisivao vlast i vladavinu Borisa Tadića:

„Naše režimlije mnogo vole da zloupotrebljavaju sve medije, a svi mediji su pod njihovom kontrolom. Pa onda slede idealni dani, Nova godina, pa novogodišnji intervju za predsednika, pa novogodišnji intervju za predsednika Vlade koji je postigao čuda, pa novogodišnji intervju s gradonačelnikom, pa rodila se jedna beba, pa nosi predsednik, pa nosi gradonačelnik poklone, pa ide Božić, pa oni u Gračanici ili u Dečanima dočekuju s napaćenim srpskim narodom, a mi možemo da se pojavimo još malo pa nigde…“.

PROČITAJTE JOŠ:

Svaka sličnost s onim što imamo danas je slučajna.

Predsednik i bebe u novogodišnjoj noći?

Foto: Printscreen

Predsednik na Kosovu obilazi manastire s napaćenim srpskim narodom?

Foto:printscreen/buducnostrsrbijeav

Predsednik daje intervju u svim prilikama, ne isključivo za Novu godinu? Samo u toku prošle godine predsednik je gostovao 45 puta na srpskim televizijama, obično onim koje su mu naklonjene, nijednom na onima koje se kritički odnose prema njegovom radu.

Ni ove godine ne manjka njegovih pojavljivanja na televizijama s nacionalnom frekvencijom, intervjua, pres konferencija, vanrednih uključenja u programe jutarnje, dnevne, noćne i uopšte, svega ostalog što podrazumeva Vučića u glavnoj ulozi u informativnim emisijama skoro svih televizija.

I još jedan podatak: u periodu od 11. do 30. juna u Dnevniku Radio-televizije Srbije predsednik Vučić je bio zastupljen ukupno 26 minuta i 47 sekundi, dok je celokupna opozicija dobila svega minut i 46 sekundi.

BONUS VIDEO: 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare