napadi na Mariniku Tepić Foto:arhiva Nova.rs; facebook/marinikatepic

Potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić više puta je napadana tokom konferencija koje je držala van prostorija stranke. Jednom se to desilo ispred zgrade državnog preduzeća Telekom, zatim u Pančevu, a poslednji put u Jagodini ispred zgrade opštine.

Sredinom avgusta prošle godine, izvršni direktor za ljudske resurse Telekoma Srbija Draško Marković prekinuo je konferenciju za novinare potpredsednice Stranke slobode i pravde Marinike Tepić koja je ispred zgrade Telekoma govorila o poslovanju te kuće.

On je izašao iz zgrade, uzeo joj mikrofon i tražio da se sklone s prostora ispred Telekoma što je direktno prenošeno i na Fejsbuku.

„Odmah se udaljite, ostavite vaše političarenje za drugo mesto. Za gospodina Dragana Šolaka radite to na drugom mestu. Izvolite napustite plato koji pripada Telekomu“, poručio je Draško Marković i tako onemogućio Tepić da nastavi konferenciju.

U Pančevu Tepić gađali kokoškom

Početkom februara ove godine, dok je Tepić govorila o vezama klana Veljka Belivuka i vlasti Srpske napredne stranke, na konferenciji za medije održanoj u Pančevu, pojavila se grupa režimskih aktivista, među kojima je bio i Tomislav Lovreković.

Sve vreme su se čule uvrede na njen račun a reporter Nova.rs tada je zabeležio trenutak kad je Lovreković gađao Mariniku Tepić kokoškom u sred konfenrencije.

Lovreković je inače potpredsednici SSP ranije pretio ubistvom.

Pretnje ispred Opštine Jagodina

Potpredsednica SSP Marinika Tepić pre dva dana došla je u Jagodinu kako bi pružila podršku lokalnim funkcionerkama, Кatarini Jokić i Jeleni Кostić, koje su nedavno privedene zbog optužbi da su širile paniku.

Međutim, konferenciju nije bilo moguće održati mirno, jer su simpatizeri vlasti u nekoliko navrata pokušavali da spreči predstavnice SSP da govore.

U pozadini, dok Tepić govori, čuju se uvrede na njen račun i lidera Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa.

Za napade na Mariniku Tepić, pretnje i uvrede do danas nije niko odgvarao, uprkos tome što su neki od nih i dokumentovani video snimcima.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare