Foto:Shutterstock/Zoran Lončarević/Nova.rs

Najnovija izjava poslanice SNS Sandre Božić da potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić u Novom Sadu ima stan od 10.000 kvadrata, odnosno jednog hektra, izazvala je urnebesne komentare na društvenim mrežama.

„Marinika Tepić, koja je takođe poznata po svojim malverzacijama u vreme dok je bila ministar u Pokrajinskoj vladi i sasvim sigurno da postoji nekoliko projekata na osnovu kojih smo videli da ne postoje nikakva pravdanja… A preispitati odakle Mariniki Tepić jedan ogroman stan od jednog hektara praktično u Novom Sadu u centru grada“ ispričala je Božićka samouvereno gostujući u jednoj TV emisiji.

Snimak ove izjave Sandre Božić postao je viralan i brzo se proširio društvenim mrežama izazivajući brojne komentare.

„Da li neko zna koje je škole završila Sandra Božić SNS? Upotrebiti meru ha a govoriti o stanu, to može samo neobrazovana osoba. To nije bio lapsus“, napisao je jedan tviteraš aludirajući na njeno obrazovanje, odnosno ne poznavanje mernih jedinica.

„Recite ovoj naprednjakuši da se u Vojvodini stanovi mere u jutrima“, oglasio je jedan tviteraš sa severa, dok se na to nadovezao još jedan: „Da, u Bačkoj a kod nas u Banatu lancima“.

Komentari su se zatim samo ređali, a teme su bile razne  – na primer kako Marinika Tepić greje takav stan, pa je jedan tviteraš šaljivo prokomentarisao da kada „Marinika uključi TA peć pola Novog Sada nema struju“.

Pored grejanja, tviteraši su se bavili i čišćenjem Marinikinog stana od jednog hektara.

Bilo je tviteraša koji su se zabrinuli koliko Marinika plaća komunalije.

Drugi su se pohvalili da su izvodili radove u njemu.

Jedna od komentara je bio da je njen stan toliko veliki da tramvajem ide iz sobe u sobu.

Na to se nadovezao drugi tviteraš nudeći rešenje – Vesićev metro.

A bilo je tu i bračnih ponuda.

Povodom ove neverovatne izjave poslanice SNS oglasila se i Marinika Tepić:

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare