Foto:Dragan Mujan/Nova.rs, Printscreen/Twitter/arleta/@arleta131313

Uoči predsednikovog najavljenog obraćanja javnosti večeras u 20 sati, odbori SNS-a iz Šumadije oglasili su se saopštenjima u kojima pružaju bezrezervnu podršku Aleksandru Vučiću. U gotovo identičnim objavama na zvaničnim stranicama na društvenim mrežama, poruke podrške objavili su odbori u Kragujevcu, Lapovu, Kniću, Batočini i Rači.

,,Predsednik Vučić je prva borbena linija naše otadžbine. Samo mudra i državnička politika mora biti vodilja. Srbiju u najtežim vremenima u novijoj istoriji niko bolje ne može da vodi osim predsednika Vučića. Predaja nije opcija. Računamo na Vašu hrabrst, mudrost i odlučnost da branite interese Srbije’’.

Ovo su samo neke od poruka podrške, koje su sinhronizovano i reklo bi se, dirigovano i izrežirano, obavili odbori SNS-a iz Šumadije.

Sve objave na Fejsbuku imaju gotovo identičan ,,rukopis’’ u kome se predsedniku pruža bezrezervna podrška kao jedinom spasiocu srpskog naroda, a propraćene su fotografijom Aleksandra Vučića sa podignutom pesnicom i porukom ,,Ja imam jednu otadžbinu, a to je Srbija’’.

SNS odbor iz Kragujevca u svojoj objavi poručio je ,,kreatorima ideje o povlačenju predsednika sa funkcije’’ da predaja nikada nije bila oopcija, te da su ,,svesni pritisaka’’ kojima je predsednik izložen.

Organizovana podrška predsedniku Vučiću koju su u samo nekoliko sati razmaka na društvenim mrežama objavili opštinski i gradski odbori SNS, valjda bi u javnosti trebalo da stvori atmosferu jedinstvene politike i podrške, ali su građani Šumadije prozreli ,,botovski“ šablon.

Na lokalnim portalima koji su preneli stranačka saopštenja, ređali su komentari građana, kojima je sve u vezi sa podrškom predsedniku Vučiću ,,smešno i providno’’, te su izražavali sumnju da je na pomolu ‘’prodaja Kosova’’.

Sličan scenario podrške predsedniku Vučiću, u Šumadiji je demonstriran  i pre dva dana, kada su lokalni SNS funkcioneri, uključujući i gradonačelnika Kragujevca Nikolu Dašiča, na svojim zvaničnim profilima objavljivali fotografiju vuka, uz poruku ,,Uvek uz svog predsednika“.

BONUS VIDEO: Kad je Vučić postao vuk?

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare