Foto: Printscreen/YouTube/Srpska napredna stranka, FoNet

Srpska napredna stranka poznata je po predizbornim spotovima u kojima targetiraju političke protivnike. Podsećamo vas na jedan spot iz 2018. godine u kojem je ismevan i Aleksandar Šapić, i to od strane Srpske napredne stranje, čiji je danas kandidat za gradonačelnika.

Neposredno pre beogradskih izbora, 2018. godine, SNS je objavio spot pod nazivom „Ne dozvolite da tajkuni upravljaju vašim gradom“.

U video spotu imenovan je glavni „Tajkun broj 1“, koji predstavlja kontroverznog biznismena Miroslava Miškovića, koji prema rečima SNS ekipe koja je osmislila ovaj predizborni spot, „daje zadatak liderima opozicije da pobede na predsedničkim izborima, što nisu završili, pa sada pokušava to isto u Beogradu“.

Pročitajte još:

Scenario ide tako što „Janković (Vladeta) i Jeremić (Vuk) dolaze kod „Tajkuna 1″, koji ih grdi i naređuje da se dovedu Đilas i njegov zamenik“.

A njegov zamenik je niko drugi do Aleksandar Šapić, trenutni kandidat za gradonačelnika Srpske napredne stranke, koja ga je ismevala, targetirala i vređala.

Sam Šapić je rekao “samo ljudska gnjida može da pređe preko SNS uvreda”.

“Kad vi imate da SNS mene zvanično naziva, poslednjih par meseci, lopovom, siledžijom, prevarantom… I to ponavljaju iz nedelju u nedelju, onda je to suprotno svemu za šta se ja zalažem. Zamislite kad bih ja prihvatio da se tako neko prema meni ophodi i da ja sutra, zarad moje neke funkcije, budem spreman da sa njima sarađujem. Kakvu bih poruku ljudima poslao”, zapitao se Šapić.

No, vrlo brzo je izgleda zaboravio na to, pa je danas prvi među jednakima u prestonici.

Da li je u međuvremenu zaboravio na pomenuti spot jeftinog ismevanja od strane stranke u koju je utopio svoj SPAS, kao i prozivke na račun njegovog doktorata, nije poznato.

BONUS VIDEO: Obišli smo gradilište Šapićeve vile

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare