Marinika Tepić Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Stranka Makedonaca Srbije saopštila je da odlučno staje u podršku potpredsednici Stranke slobode i pravde (SSP) Mariniki Tepić i osuđuje besomučne napade na nacionalnoj osnovi.

Ta partija poziva i međunarodne institucije da reaguju budući dau Srbiji očigledno nema vladavine prava i celokupni državni sistem i institucije su devastirani.

Reditelj Dragoslav Bokan u izjavi za TV Pink je, komentarišući blokade puteva širom Srbije u subotu, na najprimitivniji način vređao potpresednicu Stranke slobode i pravde Mariniku Tepić na nacionalnoj osnovi. Pored toga, Bokan je Tepić proglasio za nacionalnog neprijatelja.

„Potreban je odgovor, ne samo to ‘oni su grozni, oni su ovakvi, onakvi…’ Jesu, ali to nije tema. Marinika Tepić je pripadnik nacionalne manjine koja mrzi Srbiju i srpski narod, koja je ušla kod Čanka u njegovu antisrpsku organizaciju kada je bila mlada devojka i studirala šta? Rumunski jezik! Iz rumunske porodice! Rumunska mama, rumunski tata, radila u rumunskoj organizaciji, i ona je naš neprijatelj! Ona je nacionalni neptrijatelj, ne samo ideološki i politički“, rekao je Bokan.

BONUS VIDEO Kampanja kao stanje

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar