Marinika Tepić Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Stranka slobode i pravde, Demokratska stranka, Narodna stranka, Pokret slobodnih građana, Pokret slobodna Srbija, Pokret za preokret i Ujedinjeni Sindikati Srbije Sloga oglasili su se saopštenjem za medije nakon sramotnog vređanja Marinike Tepić na televiziji Pink.

Naime, reditelj Dragoslav Bokan je Tepić vređao na nacionalnoj osnovi i proglasio je držvanim neprijateljem.

Tim povodom, Staranka slobode i pravde i partneri, čiji će Marinika Tepić biti nosilac liste na parlamentarnim izborima, u pisanom saopštenju za medije navode da se potpredsednica SSP  napada zato što predvodi pobedničku listu.

„Strah Aleksandra Vučića i Srpske napredne stranke, od kada se su se ujedinile najveće opozicione stranke i pokreti, i za nosioca liste izabrali Mariniku Tepić, je toliko veliki da ne prezaju ni od najstrašnijih napada. Napada koji direktno ugrožavaju bezbednost Marinike i njene porodice. Marinika Tepić je već danima izložena napadima i neistinama, koje osmišljava izborni štab Aleksandra Vučića, ali je vrhunac beščasća realizovan danas kada je Marinika javno proglašena državnim neprijateljem zbog njenog nacionalnog porekla. Ovoga puta je to učinjeno preko televizije Pink, najangažovanije Vućićeve medijske batine, koja je medijski pripremila ubistvo Olivera Ivanovića. Vučićev omiljeni reditelj Dragoslav Bokan, koji ponovo jaše kao devedestih u Belim orlovima, napao je Mariniku, njenu celu porodicu i njene roditelje“ navodi se u saopštenju.

Dodaje se da je pokušaj satanizovanja Marinike Tepić, prve na opozicionoj listi, koja se, kako navode, svakoga dana svim srcem bori da Vučić ne uništi Srbiju i zauvek je ugasi, osuđen na propast.

„Podrška njoj i listi koju vodi raste iz dana u dan. Zato su su samo dva dana nakon naredbe da se građani Srbije udaraju čekicima kao u ustaškoj NDH, Vučić i njegov izborni štab odlučili da pojačaju medijski rat protiv Marinike, ne birajući sredstva u pokušaju da je natereraju da ne predvodi pobedničku listu opozicije. Nikada Srbija nije, kao danas, živela i zemlji potpunog besčašća. Nećemo dozvoliti da Vučić koji je prebrojavao krvna zrnca svim ljudima u regionu tražeći ubistva 100 za jednog, za šta nikada nije odgovarao, i ovaj put prođe bez posledica. Odgovaraće i on i svi njegovi sledbenci za sva svoja zlodela učinjena Mariniki, ali i svim građanima Srbije“ zaključuje se u saopštenju.

BONUS VIDEO: Predlozi iz Utiska nedelje od 28. novembra 2021.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare